Почетна Друштво Од „не можете голи и у гаћама“, до „можете у мајицама и у кратким панталонама“

Од „не можете голи и у гаћама“, до „можете у мајицама и у кратким панталонама“

од admin
0 коментар

 – Што се тиче обичних људи, они не морају да брину ни за гас, ни за струју. Имаће топле собе сви, могу да се шеткају у мајицама и како хоће по својим кућама, како смо сви већ навикли. Кад је минус 10 напољу сви воле да буду у кратким рукавима и кратким панталонама у кућама. Тако да, моћи ће то и ове године, нема никаквих проблема – поручио је иронично Вучић.

Међутим, сви се одлично сећамо његовог бесног наступа у јесен 2016. године, када је грађанима упутио прекор због размажености у вези температуре у становима.

– Не може у гаћама и чарапама го да шета по кући јер је 19 степени, него хоће 28, па Вучићу ти укључуј грејање – казао је Вучић, који је, како се тада чинило, очекивао да се људи у сопственим становима крећу у зимским јакнама и вуненим капама.

Очигледно је да је напредњачки лидер еволуирао што се тиче комодитета грађана у становима и кућама у зимском периоду, а томе, свакако, доприносе и предстојећи избори. Зато Вучић на време брине да му се, случајно, неко са списка сигурних гласача не разболи па не заокружи његово име на бирачком листићу, што би била већа штета од пуштања грејања неколико дана пре званичног почетка грејне сезоне.

Зато се Вучић сада хвали пред Сергејем Лавровим како он води мудру енергетску политику и како је обезбедио довољно енергената да људи могу да шетају у гаћама у својим становима.

 

– Сви хоће да шетају у мајицама и кратким панталонама по кући на минус десет напољу. Па, како – упитао је Вучић.

Сад могу и кратке мајице, бермуде, гаће, можете и голи ако волите, Вучић ће пустити довољно грејања за све. Показаће овај нови Вучић оном Бајатовићу, који сумња да се Београђани смрзавају на 12 степени. Треба Бајатовић да зна да не сме да подрива ауторитет Вучића, који када каже да могу кратке мајице, онда могу.

Пре пет година није могло, али сада може, ту нема расправе. Председничка се не пориче, како каже Вулин.

Директно.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар