Почетна » Игор Јурић послао поруку с места где је убијена Тијана

Игор Јурић послао поруку с места где је убијена Тијана

од admin
0 коментар

 “На овом месту је страдала девојчица. Наша Тијана. На само корак одатле било је на десетине беспомоћних људи. Само мало је требало да она буде спашена. Било је потребно да држава реагује брже и ефикасније. Зато,поделите и подржите. Ако нестане ваше дете да вам га живо вратимо кући”, написао је Јурић и поделио видео у којем између осталог каже:

“Налазим се у Бајмоку, у насељу Рата. Тачно на овом месту где сада стојим је пре 6 година, доведена Тијана после отмице, мучена је три и по сата и на крају убијена. Она је отета неких километар и по одавде, на једном спортском центру где се у том моменту и те вечери налазило још стотињак деце. Судбина је хтела да те вечери страда ипак Тијана.

Она није спасена јере су институције заказале и није јој пружена помоћ, иако је било прилике за то. Ми се залажемо да ако се било које дете нађе у сличној ситуацији да ми као друштво урадимо све да том детету помогнемо”, казао је Јурић у видеу који је поставио и још једном апеловао на посланике, председника и премијерке да разговарају са њим и учине све да се уведе Амбер алерт и спречи да се догоди још један овакав случај.

Замолио је све и да поделе видео и подрже увођење система Амбер алерт у Србији, који већ постоји у 19 европских држава.

 

Јелена Јеловац    Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар

12 − three =