Почетна » Бивши председник Гроцке, Стефан Дилберовић споменут као лош пример у Утиску недеље (ВИДЕО)

Бивши председник Гроцке, Стефан Дилберовић споменут као лош пример у Утиску недеље (ВИДЕО)

Убацио професора у контејнер?

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Какво је ментално стање младих и да ли можемо да очекујемо ментално здраву децу у овим околностима, у јучерашњој емисији „Утисак недеље“ говорили су психолог у одеску за адолесценцију на КБЦ „Драгиша Мишовић“ Владимир Боровница, професорка психологије на Филозофском факултету Тамара Џамоња и психолог и оснивачица Института за дигиталне комуникације Ана Мирковић.

Након предлога Утиска недеље, гледаоци су стандардно, за најбољи предлог гласали телефонским путем. Један од гледалаца, који се јавио уживо у програм, представио се као школски друг бившег председника ГО Гроцка и председника Скупштине, Стефана Дилберовића. Гледалац је Дилберовића представио као пример, зашто нам се дешавају  околности, као што их имамо данас.

 

  • Једног професора музичког, да му сада не набрајам име и презиме, радило се конкретно о Грађевинској школи, убацили су у контејнер. Друг који је са мном ишао у школу, два пута је понављао, па после завршио школу ванредно, био је председник општине Гроцка, а затим председник Скупштине. Тиме сам Вам све рекао, а новинари слободно могу да виде о коме се ради, рекао је у укључењу уживо један од гледалаца.

Водитељка Оља Бећковић је инсистирала да гледалац каже о коме је реч, што је гледалац и учинио.

  • Стефан Дилберовић, одговорио је гледалац, а водитељка му се захвалила на одговору.

Иначе, Жиг инфо је више пута писао о коруптивним радњама и сумњивом школовању сада бившег председника ГО Гроцка и председника Скупштине, Стефана Дилберовића. Подсетимо се, после одласка Драгољуба Симоновића на место директора Железница Србије, Гроцка је имала привременог председника општине, Зорана Маркова, а затим је, те 2014. године добила новог – Стефана Дилберовића, који је и раније управљао општином, али из сенке уз помоћ диригентске палице Драгољуба Симоновића- Симе. Он је још један напредњачки кадар са сумњивим завршним сведочанством и то Грађевинске средње школе. Не би било, међутим, чудно да док је СНС на власти Дилберовић стекне и факултетску диплому, а могуће и докторат јер има посебне адуте- испијање три флаше пива одједном.

Стефан Дилберовић је и даље запослен у ГО Гроцка, на позицији „сарадника председника за питање зоохигијене“ са платом од 90 000 динара.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар