Почетна » Дилдо продат, на лицитацију дошао и Маринко из Гроцке

Дилдо продат, на лицитацију дошао и Маринко из Гроцке

Занимљивости на јавној продаји неиспоручених пошиљки којима је истекао рок чувања

од Други Пишу
0 коментар

Вијача за прескакање, продужни кабл, лопте, дечији бицикл, скије, сталак за клавијатуре, дрон, књиге, баштенски алат, инвалидска колица, накит, пешкири, џакови са вуном… Све то могли сте 24. новмембра 2022. да купите у просторијама Поште Србија у Београду на јавној продаји неиспоручених пошиљки којима је истекао рок чувања, а по, слободно можемо рећи, смешним ценама.

Око 200 учесника надметали су се пуна три сата за предмете који су били изложени на огромном, шведском столу, а највеће интересовање изазвали су патике, наочаре, ручни сатови, али и, веровали или не, половни вибратор!

Иако су се мало снебивали, учесници лицитације знали су да се на јавној продаји налазе и два комада коришћених дилдоа, а када је службеник Поште узео производ у руке и прочитао „Играчка на батерије, почетна цена 10 динара“, сви су праснули у смех, не дижући руку, осим Мирчете из Београда.

Фото:Сања Томић/Нова.рс

Он је подигао руку рекавши: „Дајте мени дилдо за 20 динара, ако нико други неће!“ Сви у просторијама почели су да аплаудирају и да загледају момка који је иступио и преузео своју робу.

„Ово је читава спрдња, људи уопште не знају да лицитирају. Притом, лоше је све организовано. Дошао сам из шале да видим шта има, а лицитирао сам дилдо намерно јер га нико није хтео. А и погледајте колики је, шта може са њим да се уради?“, рекао је кроз шалу Мирче.

Фото:Сања Томић/Нова.рс

Нажалост, купац ове алатке која је изазвала смех свих присутних, није желео да се слика за Нова.рс јер, како нам је испричао, ради неке нелегалне послове“.

„Сликао бих се радо, волим новинаре, али не смем због посла којим се бавим. Сад ћу да идем кући и да се хвалим шта сам купио. Чиста је играчкица, пребрисале су службенице мало влажним марамицама пошто није у оригиналном паковању. Кажу да је коришћено, али нема везе. Не смета ми“, каже наш саговорник.

Фото:Сања Томић/Нова.рс

Екипа Нова.рс забележила је скоро све „џиџабиџе“ на огромном столу које су учесници разгледали, а потом упоређивали цене са ценама на сајтовима на којима такви производи има да се купе, али и на „Схоппстеру“.

Миленко Ристић из Гроцке дошао је са читавим списком ствари. Како каже за Нова.рс, њега занимају домине или карте, док је за жену „маркирао“ завесе.

Фото:Сања Томић/Нова.рс

„Луда жена, буди ме јутрос рано и каже иди купи ми завесе, сигурно ће бити неке модерне. Нема завеса, барем не за сада, али остаћу до краја. Себи сам нашао карте за 100 динара, почетна цена им је била 20, а неки лудак диже на 70 и ја морао да понудим 100. Иначе, има да се купе код Кинеза за ове паре, али добро, шта је, ту је“, каже Ристић.

Фото:Сања Томић/Нова.рс

Неколико службеника Поште Србија било је иза стола са предметима који су на лицитацији, док је један од њих стајао на гајби и нудио производ.

Фото:Сања Томић/Нова.рс

„Скије, почетна цена 500 динара, нове. Има ли ко за 550? Ајмо 800, жели ли неко? О, имамо купца који нуди 1.500 динара. Има ли ко више? Ево 2.000. 5.000 динара, браво! Има ли више од 5.000 динара? Први пут, руги пут, продато господину у плавој јакни“.

Овако је, у принципу, изгледала јавна продаја неиспоручених пошиљкаи, а међу учесницима, било је и деце која су чекала да им мама и тата купе нешто.

„Купили смо бицикл, дванаестицу, за 2.500 динара, ново. Презадовољни смо, цена је одлична јер нигде нема бицикла испод 5.000 динара. Супруг је узео продужни кабл, алат, ручни сат, ја сам узела 10 пешкира за 500 динара, ћебе од 1.000 динара и свекрви масажер за врат по цени од 1.200 динара“, каже Мирјана Јокић.

Међу првим производима биле су понуђене мушке оригинал патике, а Рале Мишковић није хтео да се „коцка“, па је одмах понудио 5.000 динара и узео их.

„Искрено, за те паре имаш патике где хоћеш, али сам овај чин лицитације је занимљив, као неко такмичење, борба ко ће узети по најбољој цени. Узео сам један пар скија и штапове, патике, балетанке, постеље за клавијатуре, машиница за шишање, пеглу за косу и депилатор. Нисам ни питао ћерке да ли им то треба, али жене су, ваљда ће користити јер није било скупо. Све ово ме је коштало можда 10.000 динара“, истиче Мишковић.

После дилда, велики смех учесника изазвали су и пуни џакови вуне од овце, а три старије госпође су се умало посвађале око њих.

„Купила сам ћерки сликарско платно пошто се бави сликањем, два комада за 400 динара. Па то нема нигде“, испричала је Јелица Зорић.

Две старије суграђанке су, колико смо успели да видимо, накуповале пуну торбу, а међу купљеним производима био је дифузер за ароматична уља, гумена подлога, плишани слон, вијача за прескакање и пакет књига, а све то за мање од 5.000 динара.

 

Сања Радовановић, Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар