Почетна » Ексклузивни снимак: Овако је објашњено зашто се „гаси“ радио Пулс

Ексклузивни снимак: Овако је објашњено зашто се „гаси“ радио Пулс

од admin
0 коментар

 -Пре два дана , након што сам поделио снимак из емисије „Добра земља“, а који се односио на воћаре који су своје производе продавали ПДМ Агрофруиту, фирми у власништву председника ГО Гроцка, Драгана Пантелића, контактирао ме је већник Стефан Дилберовић и упитао ме ко стоји иза тог снимка. Након десет минута од позива Стефана Дилберовића, позвао ме Миломир Недељковић, председник ФК „Пударци“, који ми је саопштио да због нових притисака је принуђен да ми угаси сигнал радио Пулса до понедељка. Јутрос у пола девет, сигнал нам је и угашен, што је и кршење кривичног законика, навео је , између осталога Стефан Радић, власник радио Пулса за Жиг инфо.

Већ четири године опрема за емитовање програма Радија Пулс се налази у просторијама ФК Пударци и до сада нису имали никаквих проблема. Како Радић каже, струју је Радио Пулс уредно плаћао и нема никаквих дугова према клубу.

Миломир Недељковић кратко је за УНС изјавио да Радић није поштовао уговор и да је због тога искључио струју. На питање које одредбе уговора није поштовао, рекао је да нема потребе никоме да се правда и да једноставно више не жели да сарађује са Радићем.

“Ништа му није ускраћено, нека се прикључи на друго место, па нек емитује програм. Нећу да правим циркус, зна он добро што му је искључена струја”, рекао је Недељковић, додајући да никакав допис није послао власнику радија, нити му је оставио “отказни рок”.

Жиг инфо је дошао до телефонског позива у којем председник ФК „Пударци“, Миломир Недељковић саопштава власнику , Стефану Радићу да је приморан да у наредна два дана искључи радио Пулс. У снимку се јасно наводи да је Недељковић приморан да то уради, односно да трпи притиске, а да власник радио Пулса прво сумња да је то због Жиг инфа. Након два дана од најаве, до искључења је и дошло. У следећем видео снимку видећете шта се дешавало након преноса уживо , када је на објекат, односно просторије ФК „Пударци“ дошао и Недељковић са два лица као обезбеђење и оцем, као браваром.

 

 Подсетимо се, непостојање ПИБ-а (Пореског идентификационог броја), фиктивне адресе, емитовање програма са илегалног стуба и многе друге незаконите радње, због којих је власник радио Пулса морао и јавно да се извињава новинарима Жиг инфа, нису утицале да се фреквенција овог радија угаси. Све док, изгледа, није стигла „увреда“ за председника ГО Гроцка, Драгана Пантелића.

 

Радио Пулс поседује дозволу за емитовање програма на подручју Општине Гроцка на фреквенцијама 88,7 и 103,4.

 

За Жиг инфо:
Зоран Лалић

Можда ти се свиди

Оставите коментар