Почетна » Пре три године једини је пристао на интервју за Жиг инфо, а затим је смењен (ВИДЕО)

Пре три године једини је пристао на интервју за Жиг инфо, а затим је смењен (ВИДЕО)

Данас само одборник

од Жељко Маторчевић
0 коментар

 Допис  те 2021. године, добили су и председник ГО Гроцка Драган Пантелић, тадашња председница Скупштине ГО Гроцка, Душица Мемаровић и други, међутим на интервју за Жиг инфо нико није пристао, осим тадашњег заменика председника, Дејана Влашковића.

Влашковић се изборио са питањима. На самом почетку разговора имао је благу трему, али је успешно одговарао на, не баш лака питања.

Да ли иза себе има криминогену прошлост? Да ли са својим кумом подрива СНС у Гроцкој? Да ли он стоји иза портала Жиг инфо?
Све су то питања која су му била постављена Влашковићу тог априла 2021. године.

Иако је јавно негирао да „стоји“ иза портала Жиг инфо, садашњи председник Гроцке му то није поверовао. Дуго се времена сматрало да је Влашковић један од оних који одаје информације Жиг инфу.

Због многих неслагања, а првенствено због мишљења да стоји иза Жиг инфа, Влашковић је незванично смењен, док је за јавност, односно званично – поднео оставку због здравствених разлога.

Сазнајемо: Заменик председника ГО Гроцка поднео оставку

Влашковића данас готово и да нема на политичкој сцени. Од функција остало му је само одборничко место. Постоје спекулације о његовом новом ангажовању у Гроцкој, али за сада нема конкретних потврда. Повремено је виђен на општинским одборима СНС-а у Гроцкој.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар