Почетна » СЛУЧАЈ НАПАДА НА МИЛАНА ЈОВАНОВИЋА: Помоћ од грађана стиже, али не и од ГО Гроцка иако је председник ОБЕЋАО!

СЛУЧАЈ НАПАДА НА МИЛАНА ЈОВАНОВИЋА: Помоћ од грађана стиже, али не и од ГО Гроцка иако је председник ОБЕЋАО!

од admin
0 коментар

Новинару Жиг Инфа Милану Јовановићу, за сада, непознате особе убациле су два Молотовљева коктела рано ујутру 12. децембра ове године у породичну кућу. Том приликом избио је пожар, а Јовановић је са супругом пуком срећом преживео, док је породична кућа тотално изгорела.

Јовановић је директно за овај покушај убиства, како је он навео, оптужио председника ГО Гроцка Драгољуба Симоновића- Симу. Иначе председник ГО Гроцка као и целокупно руководство ове градске општине се није уопште оглашавало, како поводом овог случаја покушаја убиства, тако ни за раније нападе на новинаре нашег портала.

Сутра у току ноћи ће бити тачно недељу дана од гнусног злочина на колегу Јовановића, а испред ГО Гроцка иако је обећана помоћ од стране председника Симоновића још није стигла помоћ. Наиме, у јутарњем програму ТВ Прва председник ГО Гроцка је у уживо укључењу обећао да ће помоћи Јовановићу.

-Ја сам спреман као председник Општине, као што смо помагали и другим кућама које су изгореле у пожарима у Гроцкој да пружим помоћ и Милану Јовановићу и послаћу своје представнике да видимо како да му помогнемо, иако знам да ће он и то искористити у негативне сврхе, али свакако сам спреман да помогнем тамо где могу, изјавио је пред сам крај укључења у програм Симоновић.

Међутим, од представника ГО Гроцка још увек „ни трага ни гласа“. Захваљујући донацијама колега, грађана и многих других хуманих људи прикупља се помоћ за Милана Јовановића, док из ГО Гроцка она не стиже.

Донације грађана се могу уплатити преко портала donacije.rs или на жиро рачун:

Primalac: Slavko Ćuruvija fondacija, Kursulina 7, Beograd
Svrha plaćanja: Podrška Milanu Jovanoviću
Šifra plaćanja: 287
Broj računa: 160-491244-65
Poziv na broj: MJ2018

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар