Почетна » СУЈЕТЕ ГРОЧАНСКОГ СНС-А Све је било спремно за ову манифестацију а онда је стигао „ПОЗИВ“

СУЈЕТЕ ГРОЧАНСКОГ СНС-А Све је било спремно за ову манифестацију а онда је стигао „ПОЗИВ“

од admin
0 коментар

Манифестација „Спој модерног и традиционалног“ испред удружења жена Гроцка  би требало да се организује 11 и 12 фебруара 2018. Године, а за њу је требало да буде задужена члан СНС-а из градског одбора, Грочанка Невена Шарић.

Како каже , организовала је све да ова манифестације се подигне на један виши ниво и да она биде спој модерног и традиционалног. Организовала је медијско спонзоре, ваучере за публику. Све је било спремно док једног дана није стигла наредба да са Шарићком не сме да се сарађује.

Наводно, како каже Шарићка, њој је пренешено да је Јасмина Мандић, члан ОО СНС-а  Гроцка из Бегаљице све то стопирала, јер имају бојазан од ње. Наводи се и да је Шарићка раније окренула леђа грочанском СНС-у јер је пре две-три године оштро критиковала овај одбор. Због свега тога Шарићка ниј епожељна особа у грочанском СНС-у.

-Мени нико није смео у очи да каже ти не можеш то и то. Долазе ми јуче у току дана представнице жена и сви ми се жале на њих како ће манифестација пропасти због тога што им бране сарадњу и да им је јасно речено да не могу да сарађују са мном. Враћени су  ми и ваучери. А све ово је била само моја добра воља да се ова манифестација организује како доликује. Мени реклама не треба. И сада чујем овакве приче. Криво ми је што људи из моје странке, тачније из грочанског Одбора ово чине, толико сујете је просто невиђено на једно месту. Ја ћу се сада повући из свега. Пробала сам да организујем нешто што ће ваљати, што ће имати прави манифестацијски карактер али они не дају, каже за Жиг Инфо Невена Шарић.

Подсетимо се прошле године је Жиг Инфо објавио „НАПРЕДЊАЦИ ПРИЗНАЛИ У Гроцкој је хаос, стидимо се ко је у СНС-у! Тада је већ било назнака о расколу, односно сујети у овом локалном Одбору напредњака. Према нашим сазнањима, испред Удружења жена стоји Живадинка Аврамовић, члан СНС-а и потредседник ГО Гроцка

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар