Почетна ДруштвоИнтервју-репортажа Баћина : Општина Сечањ се сваки даном све више задужује

Баћина : Општина Сечањ се сваки даном све више задужује

од admin
0 коментар

„Нестручним вођењем руководства, на челу са председником Предрагом МИлошевићем – Карасијем, општина Сечањ је запала у теску финансијску ситуацију. Из дана у дан општинска каса се задужује. Путем ликвидације угашен је радио Сечањ, десетак радника је остало без посла.“ – говори за медиагроуп021.рс Вукашин Баћина председник ОО Треће Србије у Сечњу, реагујући на новинске написе у којима се поменути Караси оптужује за несавесно вођење ове Средњобанатске општине.

„Сада је покренут поступак за ликвидацију јавног стамбеног предузећа и ту ће десетак људи до краја године изгубити радна места. Словеначка фирма „Цимос“ ових дана је отпустила раднике, а председник општине ни једног момента није покушао да пронађе неко решење како да тим људима обезбеди неки посао.“ – напомиње Баћина и наставља :

„Државна ревизорска комисија ових дана треба да објави извештај о ревизији буџета општине Сечањ. Нећу пуно времена да трошим на то постоји суд и закони, па свако нека одговара за оно што је урадио. Господин Александар Вучић треба да чисти „мангупе“ из својих редова, како му ти исти не би урушавали углед странке. Кроз Карасија људи из општине Сечањ гледају како покрајинску, тако и републичку Владу, јер је он за њих овде, управо њихов представник.“ – јасан је Баћина.

 

(mediaogroup021)

Можда ти се свиди

Оставите коментар