Почетна ДруштвоИнтервју-репортажа Болечка чета одреда извиђача „Вождовац“ камповала на терену ФК „Болеч“

Болечка чета одреда извиђача „Вождовац“ камповала на терену ФК „Болеч“

од admin
0 коментар

Око 50 младих извиђача у петодневном кампу имало је разноврсни програм из сфере извиђача. На овом кампу, млади извиђачу су скували џем од кајсија који је касније продат на аукцији, како би обезбедели нову опрему и шаторе.

Децу су посетили и витезови из витешке дружине Свети Архангел. Након што су им „витезови“ испричали сјајне приче, деца су се опробала у гађању средњевековним луком и мачевањем.

 

Старешина: Организоваћемо поново камп у августу

Старешина одреда извиђача „Вождовац“ каже да ће због великог интересовања родитеља, а и деце, овакав камп поново организовати у августу.

 

-Током кампа се извиђачка организација предтавила у најбољем светлу и понудила сјајан програм деци Болеца. Камп је реализован искључиво личним средствима уз донације родитеља и фирми  из Болеца и околине. ФК „Болеч“ је уступио компелтну инфраструктуру бесплатно. Деца и родитеqи су били изузетно задовољни овим кампом. Направљено је 32. тегли џема од кајсија, које су деца сама направила а затим је продат на аукцији и додали смо нешто новца како би купили нови шатор и део опреме. На инсистирање многих родитеља који су презадовољни овим кампом, као и оних који су били на одмору у том периоду, организоваћемо још један овакав камп у Болечу у августу месецу, каже за Жиг Инфо Дејан Петровић, старешина одреда извиђача „Вождовац“.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар