Почетна » Да сам је неко: Шта је било после и хоће ли Милан Јовановић, новинар којем је запаљена кућа, дочекати правду (ВИДЕО)

Да сам је неко: Шта је било после и хоће ли Милан Јовановић, новинар којем је запаљена кућа, дочекати правду (ВИДЕО)

Новинар Жиг инфа

од Други Пишу
0 коментар

Са Миланом Јовановићем, новинаром Жиг инфа, портала који се годинама бави локалним темама и незаконитим радњама општинских функционера, причали смо крајем јуна прошле године. Било је то само неколико месеци након што је Апелациони суд, после три године суђења, упркос свим изведеним доказима, вратио његов случај на почетак.

Дакле, иако је успео да докаже да је бивши председник општине, Драгољуб Симоновић, са још двојицом људи подметнуо пожар у његовој кући, која је скоро цела изгорела, а он и супруга једва остали живи, тек је на поновном суђењу у марту ове године кривица потврђена, а Драгољуб Симоновић и двојица његових помагача добијају вишегодишње казне затвора.

Ипак, девет месеци касније, кривци су и даље на слободи. За разлику од њих, Милан нас дочекује у некој врсти кућног притвора и то због нарушеног здравља, које је у међувремену постало још горе. Посебно од те кобне ноћим која се догодила на данашњи дан, пре тачно пет година.

Можда ти се свиди

Оставите коментар