Почетна » Долази из Гроцке (Пударци) и из протеста у протест дели трешње, Душан каже: Свако даје оно што има (ВИДЕО)

Долази из Гроцке (Пударци) и из протеста у протест дели трешње, Душан каже: Свако даје оно што има (ВИДЕО)

Поделио је све укупно око 180 килограма трешања

од Други Пишу
0 коментар

Душан Јевтић из села Пударци у ГО Гроцка, постао је познат широј јавности пошто се појавио на протесту „Србија против насиља“ и почео да дели окупљеним грађанима бесплатне трешње.

На питање Н1 зашто то ради, Душан је одговорио:

„Свако даје оно што има. Неко осмех, неко пажњу, а ја имам трешње“, рекао је Душан за портал Н1.

Иако је у дану једног протеста падала јака киша Душан ни тада није скидао осмех са свог лица, а ни сви они који су свратили до његовог аутомобила како би се послужили слатким воћем.

Од тог првог пута, Душан је трешње делио и на сваком следећем протесту као и на последњем који је одржан пре два дана. Поделио је све укупно око 180 килограма трешања.

Постао је једно од омиљенијих лица како одраслима тако и младима, а посебно деци коју родитељи воде са собом у протестне шетње.

Увек са осмехом на лицу, без обзира на временске прилике, Душан долази на протесте и нуди трешње које гаји у свом дворишту у близини Гроцке.

Недавно је рекао је да ће доћи на сваки следећи протест и обећао да ће сваки пут понети трешње, али да му је за то потребна мала помоћ.

„Потребни су ми били добровољци који би ми помогли да оберемо трешње, спакујемо их и донесемо до центра Београда“, казао је Душан.

И нашао их је.

„Дошли су и помогли ми да оберем трешње. Можда више немам пуно трешања али зато сам богатији за пар нових пријатеља“, рекао је Душан и додао да нове пријатеље упознао на протесту.

Он каже да ће наставити да одлази на протесте све док год трају. Можда ће прескочити наредни због службеног пута, али како каже, то ће бити таман док нове трешње не сазру.

„И ето мене опет на протесту“, поручио је Душан.

 

Соња Каменковић, Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар