Почетна » Исповест Миладина Бојановића, о појави короне у ГО Раковица (ВИДЕО)

Исповест Миладина Бојановића, о појави короне у ГО Раковица (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Након тих првих питања, уследила су 12. нових, такође упућених од Савића Миличковићу.

Прва питања (ОВДЕ)

Нових 12 питања (ОВДЕ)

Одговор на Савићева питања затим је стигао, али не од онога коме су постављена већ од Владана Коцића, председника ГО Раковица.

Владан Коцић је у том одговору, између осталога, изјавио да одговорно тврди да су од првог дана предузете све мере заштите и опреза. Зграда, паркинг. прилази и ходници у Општини Раковица су више пута дезинтификовани од стране радника Завода за биоциде и медицинску екологију, као и радника ”Градске чистоће”. Сви шалтери су затворени и са грађанима комуницирамо искључиво електронским путем или телефоном у вези неопходних информација и докумената, изјавио је Коцић.

Одговор Коцића (ОВДЕ)

Савић је  одговорио Коцићу да му није јасно зашто он одговара уместо Миличковића и да, између осталога, што се тиче навода дотичног  да сваки запослени има заштитну опрему од почетка пандемије Ковид 19, то наравно није тачно. Од почетка пандемије само су запослени  чланови  и активисти СНС-а  ГО Раковица имали заштитну опрему ( маске, рукавице) док су сви остали заштитну опрему куповали сами,  укључујући и моју супругу, изјавио је Савић.

Поновна питања Савића (Овде)

Саопштења су наставила да се нижу, те се поново огласио председник ГО Раковица, Владан Коцић са насловом “ Свакодневно се по налогу вашег ментора Драгана Ђиласа бавите лажима“ у коме је наведено и, између осталога, да не бисмо волели да се Ђилас и Јеремић поново осете уплашено, па да од њих добијемо као одговор нову гомилу твитова, видео клипова, саопштења и других пошалица којима себе проглашавају за жртве.

Текст (ОВДЕ)

 

Савић је одмах затим одговорио на овај допис Коцића, али се опет обратио Миличковићу упитавши, између осталога, зашто је до напрасног тестирања радника ГО Раковица морало доћи, тек по јавном објављивању  25 питања упућених лично њему? Да ли је до тестирања запослених могло доћи и пре, упитао је Савић.

Текст (Овде)

Саопштења су затим престала, а на Друштвеној мрежи Фејсбук појавио се пост Миладина Бојановића, радника ГО Раковица у којем се наводи да је стање у овој општини катастрофално.

 

Управо овај пост нам је био повод да интервјуишемо Миладина Бојановића који је за наш портал потврдио да стање у ГО Раковица није баш сјајно, као и да су мере заштите примењиване селективно.

Погледајте видео:

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар