Почетна » Јовановић: Поражавајућа пресуда, имамо химну „Боже правде“, али те правде нема

Јовановић: Поражавајућа пресуда, имамо химну „Боже правде“, али те правде нема

од admin
0 коментар

 

Јовановић каже да политичари свакодневно таргетирају, али да није очекивао да ће то да ураде и судије Апелационог суда.

„Пљунули су на судијску каријеру, унизили су тужилаштво и рад полиције, имамо хiмну Боже правде, али те правде нема“, додао је.
Сматра да се не ради о процедуралној грешки.

„Не бих се сложио, ту стоје моћници који имају утицаја на наш правосудни систем. Наши политичари су заштићени, познато је колико је новца опљачкано у општини Гроцка, предао сам неколико кривичних пријава, једну на 22 милиона евра, другу на 29“, каже Јовановић и додаје „колико новца толико правде“.

„Опљачкан је огроман новац, он се бранио са слободе, огроман новац који је нелегално стекао утиче на само доношење пресуде. Не знам да ли ћу више моћи да учествујем у овој циркуској представи, здравље ми је нарушено. Потрудићу се да се појавим на неком наредном суђењу, не знам да ли ћу то здравствено моћи да издржим, моје је да ћутим и трпим неправду“, рекао је Милан Јовановић.

Истиче да је за одлуку сазнао од адвокатице и да није био претерано изненађен, али да је она страшно погодила његову супругу.

„Срце јој није у реду, ово је четврта година, она се и даље лечи на неуропсихијатрији, не верујем да ће моћи да учествује у поступку“, казао је и додао да се после пресуде у Гроцкој чуло славље.

„Након првостепене пресуде они су написали ‘наше је друго полувреме’. Ја сам свој живот проживео, њима је омогућено да заврше започет посао, очекујем да ће поново неко доћи да запали кућу, да све можемо да доживимо“, закључио је он.

 

Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар