Почетна » ОВДЕ МАГИЈА ЗАИСТА ПОЧИЊЕ Млади Грочанин и његов тим решавају веб проблеме са NCODE.RS

ОВДЕ МАГИЈА ЗАИСТА ПОЧИЊЕ Млади Грочанин и његов тим решавају веб проблеме са NCODE.RS

од admin
0 коментар
pjimage

 

И у свој тој невољи, поново се појављује млади грочанин Никола Ранисављев који, ко зна по који пут, узима се у коштац са набројаним проблемима и исто тако, веома успешно их решава.

Чинило се да сви ти нагомилани проблеми, узимајући у обзир број објављених текстова, безброј документације неће моћи да се пребаце безболно. Међутим, Никола и овога пута показује да је без премца и сасвим извесно, један од водећих веб мајстора у Србији , и решава све наше проблеме.

Геније из Гроцке је са својим тимом из NCODE.rs успео да реши све што нас је мучило у претходном времену и плус је портал редизајниран, те сада може парирати и светским „њуз“ порталима.

Иако их у NCODE има само двоје, по количини и квантитету услуге учиниће вам се да их има бар десет пута више. Поред генија из Гроцке, са њим у тиму је и Драгана Ћулум која се брине о изгледу вашег портала.

pjimage

 Web Designer, Writter                                                                                                       C.E.O. nCode.rs

 

Из Србије последњих година одлази што већи број млади, међутим њих двоје су остали. Иако су им цене услуга приступачне свачијем џепу, а самим тим и зарада сведена на минимум, овај тим се ипак одлучио и да буде хуман. Наиме, тим на челу са грочанином Ранисављевим, 50 посто од сваког износа уплаћују за незбринуту, болесну и децу без родитеља. Уколико Вам је потребан сајт за продају Ваших производа, онлине заказивање третмана, резервација возила, кућа, станова, продаја некретнина, и све остало, срдачна препорука је да контактирате овај млади тим.

И верујте, са њима заиста почиње магија…

Више на ncode.rs

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар