Почетна » МАЈКРОСОФТ КУКА ЗА ЊИМ Никола Ранисављев млади геније из Гроцке покренуо сопствени бизнис

МАЈКРОСОФТ КУКА ЗА ЊИМ Никола Ранисављев млади геније из Гроцке покренуо сопствени бизнис

од admin
0 коментар

Након више од годину дана рада, Жиг Инфо је имао  огромне проблеме приступа око функционисања портала.

Преко 4 000 чланака, слике, компоненте са бројем читалаца који је у датим тренуцима ишао и до 50 000 на дневном нивоу, проузроковали су разне проблеме. Најчешће нам је портал био ван етра или је његова  функционалност била успорена. „Шеровани хостинг“ одавно је превазилазио наше потребе.

Међутим, прелазак на „ВПС“ сервере а затим на „Dedicated“ нису донели очекиване резултате. Хостинг провајдери су стално наплаћивали услуге за оптимизацију базе, тражили додатак рам меморије и сл, са обећањем да ће „сада све функционисати како треба“. Све је то уредно наплаћивано. Резултати су били веома слаби. Притом читаоци су се све више „гомилали“.

Када се угасила задња нада да ће портал профункционисати како функционишу, бар приближно, већина „брендираних“, појавио се Никола Ранисављев.

Најбољи посао је увек онај када на уложени динар добијете бар два

Са овим младим генијем из Гроцке , на уложени динар добићете бар три!

Можда би то био најбољи опис  талентованог и перспективног Николе Ранисављева, који се у том времену укључио у тим „Жиг Инфа“ као техничка подршка на раду и одржавању сајта, сервера и осталих потребних „ситница“ које одржавају у етар доступност адресе www.ziginfo.rs.

Чак и док ово читате млади Никола бди над порталом како би његов рад довео до савршенства. Сваки код, сваки алгоритам, сваки зарез у бази, Никола прати и успешно решава проблеме.

Његова љубав према овом послу траје још из дана Основне школе и у овом послу је скоро деценију. Никола завршаваIT Academy“. 

Након што је усавршио своје знање, млади геније из Гроцке покреће свој сопствени бизнис који се заснива на изради и развоју веб сајтова. Како наводи Никола, он је млад и самоук у изради кодова који ће учинити да сваки сајт буде лепши, бржи и доступнији на интернету. У свом тиму има само девојку која обожава да декорише сајтове.

Презентацију овог младог генија из Гроцке можете пронаћи на адреси https://ncode.rs/

Жиг Инфо се неизмерно захваљује младом генију и топло га препоручује свима онима којима је потребан добар, квалитетан хостинг и модеран дизајн . Никола је засигурно стручњак који ће решити све ваше проблеме у интернет свету.

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар