Почетна » НИШТА СЕ НИЈЕ ПРОМЕНИЛО! Новинари дођу у Гроцку и буду изложени игнорисањем и нападима (ВИДЕО)

НИШТА СЕ НИЈЕ ПРОМЕНИЛО! Новинари дођу у Гроцку и буду изложени игнорисањем и нападима (ВИДЕО)

од admin
0 коментар
prv

 Интересантно је да су се након појављивања репортера ове телевизије у Гроцкој, поново активирали лажни налози који тврде да анкетирани грађани заправо нису ни Грочани и да је све ово осмишљено од стране некакве опозиције. Наиме, након емитовања прилога о Гроцкој по друштвеним мрежама активирали су се лажни профили који су кренули у коментарисање репортаже. Једна страница на овој друштвеној мрежи је спонзорисала пост у којем наводи да су анкетирани грађани доведени са стране, односно да и нису Грочани а да је мишљење о актуелној власти у Гроцкој уствари позитивно.

prv

Претходно репортери Н1 су уз помоћ наше редакције покушали да добију одговоре, како од грађана, тако и од представника власти у Гроцкој. На питања су остали ускраћени, јер на телефонске позиве нико није одговарао, односно сви су тврдили да су на некаквом састанку у Београду.

Жиг Инфо одговорно тврди да су сви анкетирани грађани са територије ГО Гроцка, као и да ништа није монтирано како би се стекао погрешан утисак. Ово није први пут да се преко друштвених мрежа активирају овакви налози који покушавају неистинама да омаложавају рад новинара. Подсетимо се, и раније је из кухиње председника Гроцке вршена оваква кампања, о чему је Жиг Инфо писао. За време док је Симоновић боравио у притвору, овакав вид притисака и објава није био. Сада, када је Симоновић поново на слободи поново се врши иста кампања. 

Погледајте детаљан прилог тв Н 1 о ситуацији у Гроцкој:

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар