Почетна » ОН ЋЕ НЕДОСТАЈАТИ У ГРОЧАНСКОЈ СКУПШТИНИ Немања Тодоровић, личност која је обележила прошли сазив

ОН ЋЕ НЕДОСТАЈАТИ У ГРОЧАНСКОЈ СКУПШТИНИ Немања Тодоровић, личност која је обележила прошли сазив

од admin
0 коментар

Одборник у прошлом сазиву , Немања Тодоровић из Калуђерице, који је на протеклим изборима био на листи Нове Србије, није ушао у нови сазив Скупштине ГО Гроцка.

Онима који нису пратили скупштинска заседања у Гроцкој, вероватно да ово име ништа не значи. Међутим, они који су пратили заседања грочанског „парламента“ итекако знају за Немању Тодоровића.

Тодоровић је, може се слободно рећи, једини који је за скупштинском говорницом, аргументовано и чињенично указивао на мањкавост и многим неправилностима од стране власти у Гроцкој.

Његов говор обични одборници су ретко разумели јер је Немања врло често на кршење прописа указивао директно чланом Закона којим је рад владајуће коалиције незаконит.

Након Тодоровићевог излагања за скупштинском говорницом У Гроцкој, седнице су постајале узаврелије.

-Није први пут да не уврстите мој предлог у дневни ред а да после буде како сам рекао, изјављивао је за говорницом врло често Тодоровић.

Иако су мишљења власти биле да Тодоровић намерно опструира рад Скупштине, на крају се у већини случајева показало као тачним оно што је изнео, што је и доказано од стране многих институција.
Закони и прописи за Тодоровића нису били страни јер је по струци адвокат, са чијом делатношћу се бави већ дуже време.

Нови сазив одборника у Гроцкој наводи на то да ће заседања у будућности бити монотона. Поред Немање, друга личност која је указивала на проблеме је био Ђорђе Станојевић из СПС-а. Собзиром да је СПС сада у коалицији са СНС-ом у грочанској скупштини, не може се очекивати да Станојевић критикује рад већине којој и сам припада.

Такође, ни бивши председник Скупштине ГО Гроцка, Горан Пекарски који је за говорницом знао да изнесе неправилности, додуше у много мањем нивоу него Тодоровић или Станојевић, није ушао у нови сазив Скупштине ГО Гроцка.

Једно је сигурно, а у томе се слажу скоро сви који су пратили седнице , без Тодоровића у опозиционим редовима рад Скупштине ће бити монотон и ко зна шта ће све проћи незапажено и ван прописа. Тако ће бити док се, или не појави неки нови Немања, или стари поново не уђе у грочански парламент.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар