Почетна » ОРЛИЋИ Ништа лепше него кад мали постане џин

ОРЛИЋИ Ништа лепше него кад мали постане џин

од admin
0 коментар

Спавао сам, пробудио ме колега са посла, Португалац, и честитао на титули. Свака им част. Србију су осветлили, као што то редовно чини Ђоковић. Нека их одмах пребаце у А репрезентацију, поручује Саша Хаџић, фудбалер који је каријеру завршио у Француској, у Парону.

Бранислав Стојковић из Сануа прваке света назива „децом“:

– Да, то су деца, а урадили су за малу Србију оно што нико није урадио ни у великој Југославији. Ова деца у себи носе велике могућности, успело им је и треба их чувати – саветује Стојковић.

Одушевљени су и Жика Николић и Борко Глигоријевић из Париза, који удруженим снагама поздрављају нове шампионе.

Дарка Ивановића вест о шампионској титули дочекала је на послу:
– Ништа лепше него кад мали постане џин – каже он.

Саша Пешић упоређује успех наших момака са Ђоковићем.

Навијао и Радетов шеф Аустријанац

Срби у Аустрији одушевљени су победом фудбалера. Иако су неки, као Раде Живковић из Беча, морали да раде, нису пропустили прилику да прате утакмицу преко мобилног телефона.
– То је одличан успех и све похвале момцима и стручном штабу – поручио је Живковић и додао да је чак и његов шеф, Аустријанац, пратио утакмицу.

– Ушао је код мене и питао шта радим, а када сам рекао да пратим утакмицу док радим, он ми се придружио, и на крају радовао са мном – додао је Живковић.

„Орлићи“ очитали лекцију свима

Какво срце, какав тим! Много сам поносан и дирнут, нарочито када је Вукашин Јовановић пао на колена и прекрстио се. Показали су како се у овим тешким временима бори за своју земљу, изјавио је Јадранко Лешић, родом из Теслића, директор Мигроса у Арбону, у источној Швајцарској.

– Хвала нашим драгим „орлићима“ што су повратили понос и достојанство нашој намученој Србији и што су вратили осмех на лица свих држављана Србије. Надам се да ће политичари и спортски руководиоци научити нешто од ових дивних дечака који су очитали лекцију у пожртвовању за своју земљу – рекао је Љубиша Васиљкић, родом из Кобишнице код Неготина, који живи у Херисауу у Швајцарској.

– Овако треба да се боримо за Србију. Ови момци су играли срцем и њих треба чувати за будућност нашег фудбала, а не да их одмах продајемо – опомиње Љубиша Мирић, родом из Призрена, који живи у Диполсауу, а председник је СКК „Свети Сава“ из Алтштетена.

– Дичим се нашим „орлићима“ јер су играли срцем за нашу Србију – не крије радост Драган – Гаги Гаврић, председник Заједнице Срба у Швајцарској.

Догодило се чудо!

Наши људи у Баварској су јединствени у оцени да се догодило чудо. Радоман Грбовић из Минхена од узбуђења није смео да гледа финале.
– Чинило ми се превише за моје срце! То је резултат раван чуду, који су момци и њихов тренер заслужили. Свака им част – каже Грбовић.

Силвио Микић из Улма гледао је утакмицу са великим узбуђењем.
– Немам речи којима бих описао ово расположење због фантастичног успеха младе репрезентације Србије – признаје Микић.

И Јовица Гарић из Ерлангена је одушевљен.
– Свака им част, играли су паметно и храбро, показали су изванредан патриотизам и могу да послуже као пример А селекцији Србије како се бори за дрес са националним грбом. Верујем да ће тај њихов успех бити мотив и селекцији до 21 године на Европском првенству да игра још боље – сматра Гарић.

(вести)

Можда ти се свиди

Оставите коментар