Почетна ДруштвоИнтервју-репортажа СЛАБА ПОСЕТА! Биг бенд и Гарави сокак у Гроцкој пред око 400 људи (ФОТО)

СЛАБА ПОСЕТА! Биг бенд и Гарави сокак у Гроцкој пред око 400 људи (ФОТО)

од admin
0 коментар

Јубиларне 50. Грочанске свечаности отворене су 26.07. 2017.  у Гроцкој. Уз присуство великог броја уважених званица свечаном отварању предходило је откривање статуе Грочанка која ће од данас представљати симбол Гроцке и красити Грочанску чаршију.

Затим су, уследили вечерњи концерти. Први концерт одржао је трубачки оркестар „Биг банд“. Ови славни трубачи знају врло добро да подигну атмосферу, али је примећено да је присуствовао не тако велики број посетилаца. У центру Гроцке, где се концерт одржавао, негде око 22. часа у среду било је неких 200-ак људи.

Јуче је пак наступила група „Гарави сокак“. Исто место, идентично време у Грочанској чаршији. Међутим, слика посетиоца указала је да је и овај концерт прошао са слабим бројем посетиоца иако су организатори указивали да ће број посетиоца за време Грочанских свечаности бити рекордан.

С друге стране, готово цела „Грочанска скупштинска елита“ је била присутна на оба концерта. Подсетимо се прошле године група „Гарави сокак“ није одржала концерт због падавина, не бар за публику , већ су свирали представницима власти на локалном сплаву у Гроцкој.

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар