Почетна ДруштвоИнтервју-репортажа Сутра, 13 новембра наставак прекинуте хаотичне седнице Спортског савеза Гроцке (ВИДЕО)

Сутра, 13 новембра наставак прекинуте хаотичне седнице Спортског савеза Гроцке (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Претходних година Жиг инфо је писао о малверзацијама у Спортском савезу Гроцке, којем још увек председава Владо Радовановић, координатор СНС а и Члана већа ове приградске општине.
За ову прошлуседницу координатори СНС – а су  протежирали кандидата Мирослава Благојевића, председника ФК Лештане. Остали чланови Спортског савеза су предложили Милована Зубковића из Болеча. На самом почетку седнице констатовано је 30 делегата од којих је њих 11 предложило Зубковића, док је њих 5 предложило Благојевића. Међутим, Благојевић није поднео своју кандидатуру по Статуту Спортског савеза, односно уверење да није осуђиван као и да се не води поступак против њега. И уместо да се на овој седници констатује да потпуну документацију има само један кандидат, седницу прекида самовољно одлазећи председник Владо Радовановић.

Цела ситуација била је архаична и евидентно је било кршење прописа и протипвправно вођење седницом. Делегатима није давана реч, како би се изјаснили о кандидатима и пронађеним малверзацијама. У току претходне недеље, притисци од стране координатора СНС-а у Гроцкој су се наставили а све у циљу како би њихов кандидат прошао.

Један од кандидата, Милован Зубковић на овој седници изнео је податке да је на њега вршен притисак да повуче кандидатуру, а у замену ће добити место потпредседника Савеза. Без икаквог гласања, самовољно, Владо Радовановић, координатор СНС-а за Гроцку, прекида седницу и обавештава присутне усмено да ће се она наставити за следећу среду, односно 13.11.2019. године са почетком у 18- часова. У писаној форми нико од представника Спортског савеза није добио никакво обавештење.

Погледајте прошлонедељну седницу:

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић, Слободан Симић

Можда ти се свиди

Оставите коментар