Почетна » У ГРОЦКОЈ РОКЕНРОЛ НЕ СТАНУЈЕ Одржан концерт Рибље чорбе

У ГРОЦКОЈ РОКЕНРОЛ НЕ СТАНУЈЕ Одржан концерт Рибље чорбе

од admin
0 коментар

У оквиру манифестације 49. Грочанске свечаности, одржан је концерт популарног рок састава „Рибља чорба“.

Иако изузетно популарна група, вечерашњи концерт у Гроцкој ипак није довео пуно посетилаца. На Грочанском платоу било је максимално око 1 500 људи који су помно пратили концерт ове феноменалне групе.

Да су професионалци у свом послу, показали су већ од прве песме па до последње „Лутка са насловне стране“ коју су отпевали на „суво“ заједно са публиком. Концерт је трајао тачно два сата.

Пропусти организатора

Бина која се налази испед ГО Гроцка је сувише ниска, те непуних петнаестак метара од саме бине је просто немогуће видети извођача. Звук је такође био лоше усмерен, те је на  „левој“ и „десној“ страни од бине било лоше чујности. У току концерта, примећено је доста родитеља који су хтели да присуствују истом, међутим одустали су због ових проблема. Такође, један од огромних пропуста је башта кафића „888“ који заузима веома велики простор а налази се испред сам бине. Иначе, тај кафић је имао резервисане столове са „погледом“ на синоћни концерт.

Фото: Инфо служба ГО Гроцка

Организатори су саопштили да је концерту присуствовало преко  8  000 људи?!. Рибља чорба је, без обзира на пропусте, имала феноменалан концерт а њихове песме су одавно у аналима Српске музичке рокенрол сцене.

 

Екипа Жиг Инфа

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар