Почетна » ЗМАЈ ИЗ ГРОЦКЕ ИСКОРИШЋЕН Признао да је искоришћен од стране политичара

ЗМАЈ ИЗ ГРОЦКЕ ИСКОРИШЋЕН Признао да је искоришћен од стране политичара

од admin
0 коментар

Предраг Јанковић Змај из Гроцке је надалеко познат по својој доброти. За неке његове подухвате добијао и разне награде.

Једна од престижних награда, коју је Змај добио за своје подухвате, јесте и плакета „Вечерњих Новости“ за најплеменитији подвиг године.

Предраг Јанковић Змај је добио специјалну плакету и показао да није тек тако добио надимак Змај. Брзом, храбром и промишљеном реакцијом спречио је еколошку катастрофу на Дунаву те 2013. године.

Бавио се политиком

Предраг Јанковић Змај се у Гроцкој бавио и политиком. Био је у два мандата председник МО СПО Гроцка. Председавао је овим одбором до 2012. године а онда је наступио на листи ДСС-а као нестраначка личност. Многи кажу да су за ту листу гласали само због Змаја. Урађен је и предизборни спот те године.

 

Међутим, како је време одмицало Змаја су полако почели да напуштају своји саобрци. Док се Змај бавио обичним питањима грађана, његови саборци су добијали фотеље, радна места… На Змаја се све више заборављавало. Јанковићу то није сметало. Ипак је он био обичан човек а не политичар. Међутим, иако су га саборци полако бацали у запеће, он је њих бранио. Што је можда и логично очекивати од обичног човека. Змају се није могло објаснити да су га његови саборци већ одавно напустили.

Змај ипак схватио

Пред почетак изборне године, Предраг Јанковић Змај ипак признаје да је искоришћен од стране политичара. Наиме, Предраг Јанковић Змај у преписци на друштвеној мрежи фејсбук са дојучерашњим саборцем Сашом Мијаиловићем навео је да је био у екипи која га искористила:

Змај је коментарисао објаву Саше Мијаиловића у вези посипања гребеног асфалта од стране ДСС-а.

ОПШИРНИЈЕ О ГРЕБЕНОМ АСФАЛТУ:ПОСВАЂАЛИ СЕ ОКО ГРЕБЕНОГ АСФАЛТА У Гроцкој се посвађали дојучерашњи саборци

У свом коментарисању Змај је навео и да није преварен само он већ и осталих 30 одборника и нешто мање од 4 000 људи.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар