Почетна » ИРИДИН стикер изазов „Феминизам је за свакога“ у Новом Саду и Београду

ИРИДИН стикер изазов „Феминизам је за свакога“ у Новом Саду и Београду

од Други Пишу
0 коментар

Млади, у оквиру ИРИДИНОГ курса о родној равноправности и активизму, организују стикер изазов „Феминизам је за свакога“ у Новом Саду и Београду, са циљем да широј јавности приближе појам феминизма и покажу да феминизам није ружна реч, већ да доприноси бољем друштву и женама и мушкарцима.

У периоду до 9. до 15. маја, организација ИРИДА и млади позивају грађане и грађанке из Новог Сада и Београда да се укључе у стикер изазов тако што ће пронаћи стикере са феминистичким порукама на различитим локацијама у ова два града, фотографисати их и поделити у сторијима на Инстаграму уз таговање профила @феминизам_је_за_свакога_ и @организација.ирида.

„Особа која пронађе највише стикера са различитим порукама, биће награђена стикерима и књигом“, наводе из ИРИДЕ.

Стикер изазов „Феминизам је за свакога“ млади спроводе у оквиру ИРИДИУМ-а, онлајн заједнице за родну равноправност за младе, уз помоћ УСАИД-а и Националне коалиције за децентрализацију као део пројекта Твоје место у Србији.

Подсетимо, у протеклом периоду ИРИДА је, заједно са младима, организовала филмске причаонице у Смедереву, Нишу, Београду и Крагујевцу на тему пласираних стандарда лепоте.

Фото: ИРИДА

Медиа & реформ центар Ниш

Можда ти се свиди

Оставите коментар