Почетна » Измене на линијама ГСП због карневала у Београду

Измене на линијама ГСП због карневала у Београду

од Други Пишу
0 коментар

Током одржавања манифестације „Раковички карневал” биће измена на појединим линијама јавног превоза 2. априла од 6:00 до 18:00 часова, најавио је Секретаријат за јавни превоз, преноси Беоинфо.

У наведеном периоду биће обустављен саобраћај у Улици патријарха Јоаникија на делу од Улице видиковачки венац до зоне раскрснице улица Пилота Михаила Петровића, Патријарха Јоаникија и Кнеза Вишеслава.

Возила са линија 23, 53, 59, 89, 504 и Е2 ће у оба смера од раскрснице улица Пилота Михаила Петровића, Патријарха Јоаникија и Кнеза Вишеслава до раскрснице улица Патријарха Јоаникија и Видиковачки венац саобраћати улицом Пилота Михаила Петровића и улицом Видиковачки венац и даље редовним трасама.

Возила са линије 534 ће у оба смера од терминуса Церак виногради саобраћати улицом Церски венац, Видиковачки венац и даље редовном трасом.

Возила ће на измењеном делу трасе користити постојећа стајалишта, као и новоуспостављено стајалиште у интерној саобраћајници која повезује улице Пилота Михаила Петровића и Патријарха Јоаникија у смеру према граду, наводи се у саопштењу.

Foto: N1

Фонет/Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар