Почетна » ЈУТКА ТРАЖИО СЕКС ДА ДАНИЕЛИ ЗАПОСЛИ МУЖА Рекао је „Важи, срце“ и тражио број. Након пар минута стигао је ПРВИ ОГАВНИ СМС

ЈУТКА ТРАЖИО СЕКС ДА ДАНИЕЛИ ЗАПОСЛИ МУЖА Рекао је „Важи, срце“ и тражио број. Након пар минута стигао је ПРВИ ОГАВНИ СМС

од admin
0 коментар

Овако у ексклузивној исповести за „Блиц“ први пут јавно говори Даниела Вукајловић, једна од жртава бившег председника општине Брус Милутина Јеличића Јутке. Даниелу смо поменули у једном од текстова пре више од годину дана, али смо после тога поштовали њену жељу да јој се име не помиње у јавности. Данас, четрнаест месеци касније, уз подршку супруга Небојше одлучила је да са читаоцима нашег листа подели језиво искуство кроз које су она и њена породица прошли. Каже, схватила је да се скривањем није заштитила. Напротив. Прошла је горе од оних жена које су се од старта одважиле да говоре јавно.

Даниела и Небојша су са дететом живели у заједници код његових родитеља. Она је радила као кувар или пакер у трикотажи, он није имао посао, радио је тек повремено кад би му се указала прилика. Током кампање за локалне изборе, Јеличић је посетио њихов заселак Велику Грабовницу и обећавао путеве, инфраструктуру, запослење.

– Гласали смо за њега. Победио је, а онда месецима ништа. Живот је бивао све тежи. Хранили смо се производима из наше баште, често се дешавало да за пелене нисмо имали, па смо куповали на комад – причају Вукајловићи.

Све остало, кажу, био је луксуз.

– Одлучио сам да сам потражим посао од људи који су некада мене и нас молили за глас. Међутим, на која год врата да покуцам, одговор је био исти: „Јутка се пита“ – поверава нам Небојша.

Једном приликом Даниела је видела Јеличића недалеко од општине и решила је да му се обрати.

– Представила сам се, укратко објаснила нашу тешку финансијску ситуацију и замолила га да помогне супругу да нађе посао, било где, чак може и контејнере да носи. Одговорио је: „Важи, срце, урадићу све што је у мојој моћи“ и тражио ми бројеве телефона – каже Даниела.

Била је, тврди, срећна пошто се Небојши ближио рођендан, па је добила прилику да га изненади. Међутим, само неколико минута након што се поздравила с Јутком, стигла је и први СМС – „цмооок“.

Помислила је да је погрешио број.

Наредна два дана није стигла да разговара с мужем, а у међувремену су стигле и друге поруке: „Волкааам те“, „Желкааам те, кад ће да се волкамо?“.

– Рекла сам да је погрешио и да сам ја Даниела која је тражила посао за мужа, а он је одговорио: „Нисам, срце, знам, желкам те“. Све време сам покушавала да скренем тему и избегнем одговор на те непримерене поруке тако да га не увредим, да ипак покушам некако да нађем мужу посао.

После два, три дана, Даниела је испричала супругу шта се догодило и показала му поруке. Одлучили су да буду мудри, али и опрезни јер им је посао био неопходан да преживе. После неког времена, Небојша је добио позив да дође код Јутке у канцеларију. Иако су му кроз главу пролазиле свакакве ствари, отишао је и добио обећање да ће добити посао, али да се учлани у Нову Србију, странку у којој је Јеличић тада био.

– Једне вечери Јутка ме је позвао да сиђем до асфалтног пута око 11 увече како би ми дао неке паре да помогне и да идемо до његове фирме „Паникоп“ да се мало забавимо. Ја, наравно, одбијам такву врсту помоћи и забаве. Али и после тога, када год ме види у Брусу, следи СМС истог садржаја: „Кад ћемо да се волкимо мало, желкам те, срце, како ми недостајеш, ценим то што си поштена, цмооок“ – прича Даниела и наводи да Јеличић упркос њеним јасним порукама није одустајао.

Поред позива да воде љубав и буду интимни, Јеличић је неколико пута написао: „Прво волкање, па посао“. Тражио је и да му „набаци другарице“, али да и она буде с њима. Инсистирао је да никоме не прича, као и да могу да се склоне из Бруса…

Претње и увреде и у згради суда

Насилници које је ангажовао Милутин Јеличић чак су и у згради суда вређали и претили жртвама које су дошле да сведоче у процесу због сексуалног узнемиравања Марије Лукић. Страшне претње и увреде Даниела Вукајловић пријавила је тужилаштву.

 

– Ушла сам у хол суда у пратњи супруга… Поред мене је била и Снежана Бојић са родитељима, такође позвана као сведок. Један младић је ничим изазван стао тик уз мене и Снежану и њеног оца и мајку, и претећим тоном почео да ми упућује разне увреде и да ме гура. “Шта ћеш ти овде, кур*о? Јеси ли прескочила терапију? Немој да прескачеш терапију, иди, лечи се. Колико си пара узела? Психички болеснику, показаћемо ми теби, не можеш му ништа”, само су неке од бљувотина које је младић изговарао, испричала нам је Даниела.

 Ивана Мастиловић Јаснић  Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар