Почетна » КАКО ЈЕ ЈУТКА ЗЛОСТАВЉАО МАРИЈУ ЛУКИЋ Све СМС поруке бахатог челника: „Ако треба и секс због посла, да се не зна… ЈА ДА САМ ЖЕНСКО, ПРИХВАТИО БИХ“

КАКО ЈЕ ЈУТКА ЗЛОСТАВЉАО МАРИЈУ ЛУКИЋ Све СМС поруке бахатог челника: „Ако треба и секс због посла, да се не зна… ЈА ДА САМ ЖЕНСКО, ПРИХВАТИО БИХ“

од admin
0 коментар
 
„Љубкам, желкамммммм те, срцеееее. Кад ћемо се волкатииии, већ, већћћ две године прођоше“, написао је Јеличић у једној од порука Марији Лукић.
 
Она му је на то написала: „А унапређења нема без је*ања, изгледа“, на шта је он одговорио да за неке има, а за неке нема. На констатацију да за њу нема, он одговара: „Има и за тебе, али ти нећеш“.
Сличне поруке добијале су и друге жртве, али истини за вољу, много мањи број. Међутим, по стилу писања и веома специфичним изразима које је користио, веома је лако закључити да је све поруке слао управо Јутка.
 
„И ЈА ДА САМ ЖЕНСКО…“
Лукићева је била стрпљива и надала се да ће бити унапређена и да ће се с преласком на ново радно место удаљити и од насилника. Ипак, он је имао другачије планове.
 
„Значи, ако хоћу секс, онда могу да се надам том послу“, упитала је Лукићева једном приликом, а Јеличић је одговорио да ће јој то рећи када се буду видели уживо.
Занимљиво је да Јеличић веома често користи изразе попут „љубкам“ и „волкам“ и да како би нагласио нешто што жели да каже, понавља слова, углавном самогласнике, па поруке гласе: „срцеееее мојееее“ или „желкаааам тееее“.
„Ма, снаћи ћеш се ти. Не сумњам ја у тебе. Лепа си, згодна си. Ако треба секс због посла да нико не зна, ако ти тражи неки приватник, што да не и ја да сам женско, прихватио бих“, написао је Јутка једном приликом.
Марија је на то одговорила да ни са њим није хтела секс у државној фирми, зашто би код приватника где се тражи рад.
 
„А шта ако ти тражи секс, шта ћеш одлучити? Само да знаш, ја нисам имао ништа више ни са једном у општини осим Д***. То сам ти већ рекао једном и не мораш ником рећи. Срце моје лепо, желео сам и са тобом то имати, али ми је узалудноооо“, завршио је једну од преписки.
 
„ЛЕПО СА МНОМ БУДИ…“
 
Када је избегава да одговори, Јеличић је био упоран. После непријатне сцене када му је уживо рекла да не жели ништа с њим, Јутка је наставио.
 
„За секс ти одлучујеш и од тебе зависи… еееј…. Јеси ли завршила с послом…. Јеси ли још у странци или…. Треба ми нешто службено да те питам, али јбг нећеш да одговараш вишееее… цмок…“, није одустајао Јеличић.
 
Када више није могла да издржи, Марија Лукић му је написала: „Изрекла сам данас реченице као нека простакуша, а то нисам. Нећу више да смарам, рекла сам, пошто за напредовање немам квалификације, разумели смо се. Можеш да ослободиш и моје место од Нове године“, написала је она.
Јеличић је неретко покушавао да одобровољи Лукићеву да буде интимна с њим.
 
„Опуштено, срце, и лепо са мном буди и бићеш скроз задовољнааа, љубавииии. Срцееее мојееее“, написао је он, а уследио је одговор:
 
„Ја сам се стварно трудила, али плашим се да не умем с тобом, да не очекујеш нешто што не могу“, додаје она.
„Ма све ти можеш срце ако хоћеш. А нећу те терати никад оно што не можеш“, одговорио је.
 
На њено питање „Шта ако не може секс“, рекао је: „Само што можеш и умеш, срце моје. Ма можеш и умеш, то је најлакшеее, срце. Има тежих ствари па се савладају“, написао је на крају.
 
КЉУЧНА ПОРУКА
 
Порука која је можда и кључни доказ да је Марија трпела и физичко насиље уживо, а не само преко порука гласила је:
 
„Извини што сам те мало љубио данас насилно мимо твоје воље и жеље. Нећу више, глупо је што ово радим једнострано“, написао је насилник, а Марија је одговорила да је договор да имају нормалан однос и да тако лепо функционишу и да нема потребе то да кваре.
 
„Ма ОК, теби је лепо, а мени не баш. Ал‘ ћу се и ја потрудити да мени буде баш лепо“, рекао је Јутка.
 
У једној од порука поручује Марији да није примио њену сестру на одређено радно место и да би то учинио да је имао секс с Маријом.
„Зато сам те пољубио у општини без питања, јесам ти се извинио. А то је и један разлог више што сам те примио да радиш у странку и скупштинске послове у општини, срце моје лепоооо“, закључио је Јеличић.
 
Годину дана од како је „Блиц“ покренуо аферу, Милутин Јеличић је под притиском Српске напредне странке, чији је члан последњих годину дана, поднео оставку. То је само први корак ка задовољењу правде. У току је судски процес против Јеличића за сексуално узнемиравање. Следеће рочиште заказано је за 10. април и тада ће се међу сведоцима појавити све жене које су га пријавиле, а у чијим случајевима оптужнице нису подигнуте. У наредним месецима очекује се и да суд у Брусу пресуди насилнику.
Ивана Мастиловић Јаснић   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар