Почетна » Карапанџа Предојевићу: Замисли да те невиног ставе у затвор

Карапанџа Предојевићу: Замисли да те невиног ставе у затвор

од admin
0 коментар

 

Наиме, Карапанџа је на поменуте речи Срђана Предојевића, на свом званичном Твитер налогу написао водитељу да замисли како би било да га поред отказа ставе невиног у затвор, као узбуњивача Александра Обрадовића.

Професор Карапанџа је додао и да, Јована и Срђана никада нису поменули Обрадовића у јутарњем програму.

“А замисли да поред отказа, да те ставе невиног у затвор као Александра Обрадовића? – То је онај кога ти и Јована ни једном нисте поменули у јутарњем програму, а чији је једини грех што је јавност упознао са крађом и шверцом оружја Вучићевог министра и његове породице”, написао је Раша Карапанџа.

 

Корисници Твитера сложили су се са речима Раше Карапанџе, а поједини су додали “да је грозан осећај кад мечка заигра пред твојим вратима”.

Подсетимо, професор Карапанџа је још у јулу 2014. године показао црно на бело да је Синиша Мали преписао бар једну трећину свог доктората, и тако доказао да се ради о плагијату.

Универзитет у Београду, након више од пет године, у новембру 2019. званично је утврдио да је министар финансија Синиша Мали преписивао приликом израде своје докторске дисертације коју је одбранио на Факултету организационих 2013. године.

Милица Божиновић    Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар