Почетна » Кенткарт: Контролори без посла, препуштени судбини – не можемо да им помогнемо

Кенткарт: Контролори без посла, препуштени судбини – не можемо да им помогнемо

од Други Пишу
0 коментар

Компанија „Кенткарт“ саопштила је да је њен циљ и жеља била да се Београду „омогући један иновативан систем градског превоза, достојан светских метропола“. „Мислимо да смо у томе и успели, о чему сведоче и европске награде које смо добили у претходној деценији“, истиче се у саопштењу.

Ова компанија се захвалила свим партнерима који су учествовали у пројекту БусПлус.

„Када смо тог 1. фебруара 2012. године, у престоницу Србије довели један од најмодернијих модела коришћења градског превоза, нисмо знали шта нас све чека, али смо веровали да радимо најбољу ствар за наше суграђане. Током времена, расли смо и развијали се и направили систем који су долазили да виде представници више од двадесет градова из различитих крајева света“, наведено је у саопштењу.

Компанија се захвалила свим БусПлус контролорима.

„Они су били она људска компонента овог система, и баш због тога најизложенија, најрањивија, али и најзначајнија. Људске судбине и нарави са којима су се достојанствено носили, упркос свим притисцима и стресовима, оно су због чега су они наши хероји. Хероји који сада остају без посла и препуштени судбини, и којима ми, не нашом вољом не можемо да помогнемо“, стоји у сопштењу.

Додаје се да, иако се све завршава онако како не желе, надају се да „ипак све ово није било узалуд“.

„Систем који смо направили за Београђане остаје у рукама града. Не само као БусПлус наслеђе и заоставштина, већ и као модерна технологија коју овај град заслужује“, закључује се у саопштењу.

Foto N1

Н1 Београд

Можда ти се свиди

Оставите коментар