Почетна » Кенткарту стигао допис о раскиду уговора за БусПлус; Влаховић: Ово је наметање самовоље

Кенткарту стигао допис о раскиду уговора за БусПлус; Влаховић: Ово је наметање самовоље

од Други Пишу
0 коментар

Из компаније Кенткарт саопштили су да су по први пут добили допис у којем их из управе Града Београда упозоравају о намери да раскину уговор о јавном превозу.

„Пре слања овог упозорења, Скупштини града већ је био упућен на изгласавање предлог за једнострани раскид. Овим дописом добили смо рок од седам дана да ускладимо пословање са преузетим обавезама и тај рок креће да тече 13. априла, односно, сутра – што је исти дан када и одборници Скупштине града одлучују о раскиду уговора“, наводи се у изјави Кентакрта, преноси Н1.

Из ове фирме кажу да, према правној логици, рокови за спровођење корективних мера треба да буду разумни, док упозорење мора да претходи одлуци о раскиду уговора.

„Рокови који су нам дати и датум уручења опомене, све су само не разумни и недвосмислено говоре да не постоји воља да се обезбеди извршење корективних мера. Ова последња дешавања само додатно потврђују да је читава ова ситуација део нечијег плана да нас, правећи општу конфузију, исхитрено и заобилазећи уговорне обавезе, изгура из посла и на тај начин, нама као партнерима, али и свим корисницима јавног-градског превоза, наметне своју самовољу“, изјавио је Вељко Влаховић, директор компаније Кенткарт.

Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Н1/Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар