Почетна » Кесић: Србија пуна локалних шерифа

Кесић: Србија пуна локалних шерифа

од admin
0 коментар

Напредњаци у Жагубици погрдно скандирали познатом ТВ водитељу

Поставља се питање да ли је контрапродуктивно то што у емисији „24 минута са Зораном Кесићем“ ловимо глупости, јер произвођачи тих глупости схватају појављивање код нас као успех, истиче за Данас Зоран Кесић, аутор сатиричне емисије на Б92.

Председник општине Жагубица Сафет Павловић из Српске напредне странке, који је поменут у једној од Кесићевих емисија, наставио је предизборну турнеју и после чувеног села Сиге, обратио се својим гласачима у Јошаници. Павловић је доспео у жижу јавности када је у селу Сиге поручио да је ово „Северна Кореја“, а тај његов наступ искористила је екипа емисије „24 минута са Зораном Кесићем“ да приреди прилог на тему Северне Кореје у хомољском крају. Након те емисије, Павловић је у Јошаници одговорио Кесићу, објашњавајући да је мислио да су као Северна Кореја јер ће освојити 96 одсто гласова.

„То што мислим да смо као Северна Кореја, не значи да сам диктатор, не значи да не радим добро и да не знам како треба радити. То значи да ће сви грађани, у свим селима, гласати за број 1, као што се гласа за број 1 у Северној Кореји. А зашто? Због наших резултата, рада, реда и дисциплине, што никада на лажемо и не дајемо празна обећања“, рекао је на предизборном скупу локалних напредњака Павловић, поручујући да Кесић не сме да дође и да му је боље да промени емисији. Након тога, из публике су узвикивали „Кесићу, педеру“.

Кесић каже за Данас да су грађани тог села поносни што су се појавили у емисији и хвалили се тиме на друштвеним мрежама. Њиховом тиму, додаје, то је највећи медијски успех.

„Забавно је то што су одреаговали и што скандира народ. Искористићемо то у новој епизоди. Занимљиво је што Павловић није споменуо то што смо помињали да је пре неколико година био хапшен због проституције. Могао би следећи пут и на то да одговори. Ништа нас овакве реакције не чуде, пуна је Србија локалних шерифа, егзотичних моћника. Забавно је за посматрање“, оцењује Кесић.

Б. Ц.   Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар