Почетна » Коцке на делу Трга републике одслужиле своје, стигао асфалт уместо њих

Коцке на делу Трга републике одслужиле своје, стигао асфалт уместо њих

од Други Пишу
0 коментар

У Васиној улици, у центру Београда, на коловозу испред Народног позоришта у току је асфалтирање коловоза, уместо коцки које су извађене јутрос.

Радници ЈКП „Београд пут“ почели су да стављају завршни слој асфалта, а на лицу места налази се један финишер (машина за асфалтирање), неколико ваљкова и камиона.

Радови на овом делу Трга почели су синоћ, а из Секретаријата за јавни превоз саопштили су да ће саобраћај бити затворен до 12. фебруара у 4 часа.

 

Темељна реконструкција Трга републике и коловоза урађена је 2019. године, а вредност радова износила је више од осам милиона евра.

Неколико дана после постављања коцки на коловозу уследиле су многобројне жалбе возача моторних возила због њихове грубе површине, па су коцке преслагане тако што су окренуте на глатку страну.

Испоставило се ипак да је то да ли су коцке глатке или грубе, мањи проблем у односу на неадекватну подлогу на коју су постављене. Тако су коцке убрзо почеле да се криве, тону и климају.

На тај пропуст је још 2019. упозоравао тадашњи шеф одборничке групе Савеза за Србију у Скупштини Београда Никола Јовановић.

FoNet/Marko Dragoslavić

ФоНет, Б. Н.    Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар