Почетна » КОЛИЦА ЗА БЕБЕ У СРБИЈИ СКУПЉА ОД ПОЛОВНОГ „ПУНТА“: У чему бисте ви возили ваше дете?

КОЛИЦА ЗА БЕБЕ У СРБИЈИ СКУПЉА ОД ПОЛОВНОГ „ПУНТА“: У чему бисте ви возили ваше дете?

од admin
0 коментар

У понуди на нашем тржишту нашла су се дечја колица од 2.750 евра, док солидна половна кола коштају 2.600 евра

Познато је да за беби опрему у Србији треба издвојити позамашну своту новца, али ретко ко је рачунао на то да је за луксузна дечја колица потребно невероватних три хиљаде долара, односно нешто више од 2.750 евра! Таман толико да приуштите половног фиат пунта – 2006. годиште!

Свако нормалан ће се питати шта та колица могу да раде, да ли испуњавају жеље и да ли су од злата? Истина је да је реч о недавној сарадњи једног признатог аутомобилског бренда и компаније познате по модерним носиљкама за бебе.

Foto: Profimedia, Mavrixphoto

– Дизајнирањем и инжењерингом ове две компаније су заједно направиле “невероватни систем путовања за бебе”. Наравно, као и сви други наши производи, и ова колица за бебу направљена су са пажњом и прецизношћу, и од најскупљих материјала – пише на луксузном сајту овог бренда доступног и у нашој земљи.

Foto: polovniautomobili.com

Ту се налазе и перформансе овог беби возила ограничене серије, направљеног од мекане кожне ручке и браника, од шасије до седишта, са точковима од алуминијума, појасевима, копчама и савршеним детаљима.

Да ли бисте ви дали 3.000 долара за колица, кад бисте имали те паре?

С. И.   Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар