Почетна » Лицитација Управе царина: Од Ролекса до фитнес справа

Лицитација Управе царина: Од Ролекса до фитнес справа

од Други Пишу
0 коментар

Царинарница Сомбор организоваће 10. фебруара интернет продају трајно одузете робе, за коју заинтересовани грађани и фирме већ могу да се пријаве на сајту Управе царина. У понуди су гардероба, обућа, техничка роба, златан накит, ручни часовници, говеђа кожа за шивење, справе за фитнес и други предмети, саопштила је Управа царина.

Најскупљи предмет понуђен на продају на овој е-лицитацији је женски „Ролекс“ сат, по цени од 420.000 динара, за шта је потребно претходно уплатити кауцију од 126.000 динара.

Међу најскупљим стварима су и справе за фитнес, укупно 38 комада, које се продају у пакету по почетној цени од 1,3 милиона динара.

Опрема за шишање кућних љубимаца нуди се на продају по почетној цени од 171.500 динара.

У овом „пакету“ налази се хидраулични сто за шишање паса, машинице за шишање, фенови за салон кућних љубимаца, фурминатори за псе дуге длаке, четке, маказе…

Управа царина на е-лицитацији нуди и „пакет“ од 70 комада јакни разних модела и величина по почетној цени од 280.000 динара.

У понуди је и 18 ролни говеђе коже за шивење разних боја, укупне површине 183,35 квадратних метара, по цени од 252.000 динара.

Грађани, подсетимо, на електронским лицитацијама Управа царина могу да се надмећу за појединачне предмете, док је лицитирање за куповину под редним бројевима који подразумевају збирну продају веће количине робе омогућено само – предузећима и предузетницима.

Роба на овим аукцијама се купује по систему виђено-купљено, без гаранције и права на рекламацију.

„Разгледање робе заказано је за 3. фебруар у термину од 12 до 13.30 часова, у Царинарници Сомбор, Индустријска зона бб. Крајњи рок за уплату кауције за учешће на лицитацији је 6. фебруар 2023. до до поноћи“, навела је Управа царина.

Општи услови учешћа и корисничко упутство доступни су како у самој апликацији, тако и на сајту Управе царина.

Н1 Београд

Можда ти се свиди

Оставите коментар