Почетна » Милан Калинић: ВИП насиље

Милан Калинић: ВИП насиље

од admin
0 коментар

 

Већина медија забележила је да је жртва био „навијач“, обавештена чаршија одмах је утврдила да је у питању био господин који је наводно из Куле, који је биће био и члан управе клуба.

Физичко насиље на спортским догађајима није на овом поднебљу ништа необично, али на трибинама није баш уобичајено да до туче дође на „ивици“ паркета, како су неки навели, „ВИП ложи“ Црвене звезде, али свакако на почасним и најбољим местима. Слика коју смо видели није се ни по чему разликовала од оне коју гледамо на „ултрас“ трибинама, ударао је Милан Калинић као прави „профи“, није се заустављао и ко зна како би се све завршило да га у бесу нису зауставили некадашњи министар одбране Драган Шутановац и још неки около. Епилог је био да су „навијача“ одвели на указивање помоћи, глумац и водитељ је мирно одгледао утакмицу до краја, након тога су га таблоиди видели на некој приватној прослави, а на својој „матичној“ телевизији Пинк је изјавио да је бранио пријатеља, те да ће у понедељак (данас) „све испричати Сарапи“.

Они који тај јутарњи програм не гледају и који очима не верују да се тако нешто тик уз паркет може десити, вероватно ће се запитати да ли ће виновници туче одговарати. За такав преступ на спортском догађају казна је од 50 до 150.000 динара и 30 до 60 дана затвора, без обзира на велико присуство полиције, нико Калинићу после тога није ни пришао, а камоли га привео. Закон ваљда не важи за „ВИП“, ма какве те персоне биле и ма шта радиле. Калинић је и раније имао проблема са законом, ако занемаримо младалачке, два пута је имао проблем због саобраћајних несрећа, али ниједном није правоснажно осуђен.

Милан Калинић је рођен у Београду, где је и дипломирао глуму на БК Универзитету, у класи професора Ивана Бекјарева. Глумио је, кажу архиве, у 16 телевизијских серија и филмова. Познатији је као телевизијски водитељ, био је запослен у продукцијској кући Емоушн, радио на Првој српској телевизији и на ТВ Пинк.

Ожењен је Сандром, са којом има кћерку Теу и сина Вука.

С. Д.  Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар

17 + seven =