Почетна » Људи, шта радите: Асфалтирали дрвеће због продавнице

Људи, шта радите: Асфалтирали дрвеће због продавнице

од admin
0 коментар

 

Наиме, испред саме радње постављен је нови асфалт, али оно што упада у очи јесте да чак ни дрвеће које се налази испред радње није било поштеђено, те је и оно немаром људи буквално асфалтирано!?

У ери када се све више популаризује борба за очување животне средине и када је све мање зелених површина које су драгоцене, овакви потези могу само да додатно нашкоде већ нарушеној околини. Права је штета што се све ово дешава на Миљаковцу, познатом по шуми и изобиљу зеленила.

Један од првих који је указао на овај проблем јесте Јован Симић, познати хуманитарац и житељ насеља Миљаковац. Он је снимио и саркастичан видео којима је покушао да људима приближи проблем који је настао и који је постао јако популаран на друштвеним мрежама.

„Позивам људе из овог трговинског ланца да што пре нађу боље решење за дрвеће и да опет уреде плато испред своје продавнице, не сумњам да су ово могли да ураде на много бољи начин. Ово је катастрофа. Јавља ми се много комшија и пријатеља са Миљаковца, сви су згрожени, и након што ова фирма буде исправила ову грешку, очекујемо и да посаде нове саднице негде у нашем крају, како би се искупили. Миљаковац је један од најзеленијих и најлепших делова Београда и то треба чувати“, поручио је Симић.

 

Небојша Тодоровић   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар