Почетна » Људи у чуду због услуге која је почела да се наплаћује

Људи у чуду због услуге која је почела да се наплаћује

од Други Пишу
1 коментар

Цене у ресторанима, од оних најфинијих до оних брзе хране, све су веће и веће, али је један гост остао шокиран када је видео додатну ставку на рачуну који је требао да плати у једном београдском ресторану.

Не, није у питању „музички динара“ или кувер, већ нешто потпуно ново у „понуди“ угоститеља у Београду. Наиме, гости су поред наручене флаше вина морали да плате и услугу отварања боце!

Да вам конобар отвори боцу плаћате 400 динара. Да, лепо сте прочитали – отварање вина кошта 400 дината. Нигде у ресторану не пише да ли постоји опција да сами извадите пампур.

„Пронађох на Инстаграму, ајде да је гост донео своју флашу вина па бих разумео, али овако да продаш своју флашу вина и да наплаћујеш отварање је вређање здравог разума“, пише Твитераш који је објавио слику прилично невероватног рачуна.

Испод се само нижу коментари, углавном саркастични.

„И треба да им наплате, ако не могу гости сами да отворе једну обичну флашу вина“, пише један корисник Твитера док други додаје:

„Па што само то? Могли су да ставе и: услуга изнајмљивања стола и столице, услуга грејања и климатизације, услуга издавања рачуна, услуга наплате рачуна, услуга доношења вина, услуга прања коришћених чаша…“.

Један Твитераш нуди и објашњење: „Мени делује да је ово продавница вина која има и бар, а у бару наплаћује додатно услугу. Неки наплаћују 15 евра преко цене изабране флаше из продавнице“.

FOTO: WAVEBREAK MEDIA LTD / ALAMY, SCREESHOT / RINGIER

Блиц

Можда ти се свиди

1 коментар

Marko 8 марта, 2023 - 01:42

Jebem im mamu lopovsku, treba ih sve bojkotovati da sto brze propadnu.

Понови

Оставите коментар