Почетна » Мајка Ненада Кулачина нападнута у Бору

Мајка Ненада Кулачина нападнута у Бору

од admin
0 коментар

 

на се налазила у стану код пријатељице, када се изненада појавио извесни Гаша, почео да јој прети и агресивни вербални напад завршио речима „Твог сина треба обесити“. Жена се уплашила, одмах напустила стан, међутим, тек мало пре је своју децу обавестила у томе јер је била у шоку и, како им је рекла, није хтела да их плаши.

Видно узнемирен, Ненад Кулачин каже за Данас да не зна ништа о том Гаши, али када буде сазнао детаље, поднеће кривичну пријаву.

– Моја мајка живи у Бору, а ја у Шапцу. Она и не гледа наше емисије и не зна шта се догађа. Ово је удар на породицу због другачијег става и не знам шта је следеће, не смем ни да помислим – каже Кулачин.

Наш саговорник додаје да је упозоровао да овако нешто може да се деси, када је Тужилаштво прошле седмице одбацило кривичну пријаву Александра Шапића због претњи изречених водитељима ДЛЗ.

– Тиме је послата порука да свако може не само да нам прети, већ да ради шта год хоће. Свима који су критичари режима. Сем те претње, Марко и ја смо данима на удару актуелне власти и њихових медија због онога што радимо. Та атмосфера коју су креирали је и довела до овога. Пређена је свака граница нормалности – наглашава Кулачин.

Он додаје да за разлику од оних који подржавају режим или су део њега, не може да се појави на Пинку, Хепију и у осталим медијима и да кука како му је нападнута мајка.

– За разлику од тих који кукају, моја мајка је стварно нападнута. Озбиљно сам забринут за безбедност своје породице – указује Кулачин.

Катарина Живановић    Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар