Почетна » МИСЛИТЕ ДА ЖИВИТЕ У ПРАВНОЈ ДРЖАВИ? Ево како се институције односе према онима који пријаве злоупотребе и имају своје мишљење (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

МИСЛИТЕ ДА ЖИВИТЕ У ПРАВНОЈ ДРЖАВИ? Ево како се институције односе према онима који пријаве злоупотребе и имају своје мишљење (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Након што је указано на корупцију и злоупотребу службеног положаја, због чега је написана кривична пријава, ЕДБ креће, могло би се тако назвати, у акцију освете. 

Ова прича се дешава у Републици Србији, граду Београду, ГО Гроцка на адреси на којој је регистрован Медијски центар „Жиг Инфо“, који је објавио више стотина прича о разноразним малверзацијама или пак злоупотреба службеног положаја од стране многих функционера. Са онима који су се упустили у било какву слободу мишљења и различитост од оних који су на власти (у Гоцкој СНС), креће се у бруталне обрачуне. Пребијање, противправно искључење са воде, канализације, струје…

Снимак који ћете одгледати настао је 06.09.2017. године када је ЕДБ Гроцка уз асистенцију полиције. искључио објекат са напона на којој је регистрован и МЦ Жиг Инфо.

Након објављеног текста ОРГАНИЗОВАНИ КРИМИНАЛ У ЕДБ-у! Ево како радници намештају крађу струје грађанима!као „сасвим случајно“ стиже следеће обавештење:

Интересантно да је потписник овог документа др Радета Марић. Ако сте прочитали линк који је дат у тексту, видећете да је дотични онај коме је пријављена корупција у ЕДБ у Гроцка, а који је тада био заменик директора Приградских погона. Данас је Марић директор погона у Младеновцу а злоупотребу је решио тако што су они који су пријављени постали његови најближи сарадници или заменици.

Иначе пре овог документа, на споменутој адреси није пристигло ни једно обавештење или било какви документ.

Полиција из Гроцке која је „асистирала“ екипи ЕДБ-а није хтела да позове тужилаштво и да се распита о поднетој кривичној пријави, како би искључење било обустављено. Такође, полиција  са радницима ЕДБ-а померали су трактор који је био у квару и налазио се на путу и дозвољен је приступ радницима да „корпом“ искључе објекат иако се испод места искључења налазило цивилно лице.

ПОГЛЕДАЈТЕ СНИМАК:

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар