Почетна » НАЈБАКСУЗНИЈА ПОРОДИЦА У СРБИЈИ! Прво су их извукли међу 4 милиона Срба, али стан у БГ нису добили! Ово је њихова прича

НАЈБАКСУЗНИЈА ПОРОДИЦА У СРБИЈИ! Прво су их извукли међу 4 милиона Срба, али стан у БГ нису добили! Ово је њихова прича

од admin
0 коментар

Комисија је утврдила да један рачун недостаје, па јој је стан у београдском насељу Браћа Јерковић у року од две секунде измакао из руку. Али, и да је рачун био исправан – моша!

Ко игра тај и добија! Или можда ипак не?

Победници, али замало су породица Бјелан из Батајнице. Коверта која је адресирана на Анастасију Бјелан, 16-годишњег члана ове породице, извучена је међу четири милиона других у државној игри „Узми рачун и победи“. Имала је ту срећу да буде добитница – барем је тако изгледало кад је коверта извучена.

Међутим, комисија је утврдила да један рачун недостаје, па јој је стан у београдском насељу Браћа Јерковић у року од две секунде измакао из руку.

Због тако вредне награде која им је због малог пропуста измакла из руку позвали смо Анастасијину маму Јелену. Весела жена с друге стране жице није звучала нимало разочарано. Награди се није ни надала, па због пропуштене шансе не жали много.

– Та прича је данас завршена! Синоћ сам министарству локалне управе написала мејл, људи су данас одговорили, па смо већ око 13 часова ишли код њих на састанак. Грешка јесте била наша, један рачун се одвојио, деца нису обратила пажњу на то кад су убацивала у коверту – рекла је она и додала да чак и да је комисија утврдила да је све исправно, они стан не би добили.

– Свеједно, да је рачун био исправан ми не бисмо добили главну награду. Нисмо били упућени у правила игре, малолетна лица не могу да учествују у игри. То је била породична игра, сви смо скупљали рачуне, али смо адресирали на Анастасију, која има 16 година.

– Постоје правила игре, јавност није довољно упућена у правила, па се нама то десило. Нисам знала ништа о игри док нисмо извучени… Ипак, људи из министарства су дивни, уверили смо се у то да наградна игра није намештена, али ту постоје правила која треба да се поштују – каже саговорница Еспреса и за крај додала:

– Ми смо нормално реаговали, није било претераних емоција што нисмо добили. Људи око нас су реаговали много бурније, а ми нисмо…

– Ми смо једна срећна породица и без тог стана! Хвала Богу да смо живи и здрави! Ко не игра не може ни да се нада, ми настављамо да се играмо па ко зна, можда нам се посрећи још једном – закључила је Јелена за Еспресо.

С. Трајковић

Можда ти се свиди

Оставите коментар