Почетна » „Најјезивији излаз из гараже у Београду“: Снимак подземног пролаза који „утерује страх у кости“

„Најјезивији излаз из гараже у Београду“: Снимак подземног пролаза који „утерује страх у кости“

од Други Пишу
0 коментар

Неки делови главног града, безобзира на количину људи који ту живе или пролазе, не престају да „утерују страх у кости“, а овај подземни пролаз се увек помиње као један од најгорих.

Један део града око ког се многи желе већ годинама је Вуков споменик, односно пролаз између гараже и улице. Један видео који се дели друштвеним мрежама показује како све то изгледа, и морамо да кажемо да нам није свеједно гледајући овај видео, пише Цитy Магазин.

Најјезивији подземни пролаз у Београду:

 

@nevenabogdanovic Jeza me obuzme svaki put! #fyp #beograd ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) – howlingindicator

У опису клипа је писало – „језа ме обузме сваки пут“, а снимљен је видео како изгледа кад се из гараже код споменика попнете у подземни порлаз. Тад вас очекује слабо осветљење, поломљена стакла и атмосфера ко из просечног хорор филма. И наравно, оно што не можете да осетите преко снимка, али ужасан мирис мокраће.

„Личи на почетак неког доброг хорор филма“; „Да морам ту да се паркирам, не бих ни излазио из аута“; „Увек излазим поред рампе за аутомобиле, нема шансе да идем тамо“; „Пролаз од Балканске до Краља Милана једнако језив и гадан и смрдљив“ неки су од коментара, на овај видео, уз разна коментаре искустава проласка поред ових гаража.

Screenshot TikTok@_NENS_

Цитy Магазине/Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар