Почетна » НАЈПЛАЋЕНИЈА ПЕНЗИОНЕРКА У СРБИЈИ: Од месечних прихода Данице Драшковић завртеће вам се у глави

НАЈПЛАЋЕНИЈА ПЕНЗИОНЕРКА У СРБИЈИ: Од месечних прихода Данице Драшковић завртеће вам се у глави

од admin
0 коментар

Иако је Министарство здравља у септембру ове године најавило да ће све сумњиве инвалидске пензије бити преиспитане, очигледно је да се сматра да у вези са пензијом Данице Драшковић нема ничег сумњивог. Како је могуће да супруга лидера СПО зарађује на толико места?

Приходи политичара у Србији одувек су били мистерија за све. Међутим, иако су имовинске карте већине њих мутне, финансије Данице Драшковић су права енигма за све који су пробали да их истраже.

Супруга Вука Драшковића, лидера СПО, је према писањима медија, још од 1990. године у инвалидској пензији, а све зато што је „анксидепресивна“.

Међутим, и поред инвалидске пензије, Даница је наставила да ударнички привређује, па се 1. априла 2009. године на велика врата вратила у пословни свет ступивши на функцију петог члана Управног одбора НИС-а.

Та њена функција је, очекивано, изазвала бурне реакције јавности, али Даница се није обазирала на постављена питања о њеној стручности.

Након годину дана паузе, супруга Вука Драшковића вратила се у јулу 2014. године на велика врата у НИС, и то у својству члана Одбора директора.

Уколико се прерачунају њени приходи, долази се до податка да Даница на месечном нивоу привређује суму од невероватних 811.000 динара!

Иако је Министарство здравља у септембру ове године најавило да ће све сумњиве инвалидске пензије бити преиспитане, очигледно је да се сматра да у вези са пензијом Данице Драшковић нема ничег сумњивог.

С којим правом, пита се већина грађана, она у инвалидској пензији може да истовремено ради у НИС-у?

(dnevno)

Можда ти се свиди

Оставите коментар