Почетна » НАПРЕДНИ КАДАР! Он је и директор и заменик а после оваквог ГОВОРА „доктора за диносаурусе“ ретко ко ће од гостију доћи (ВИДЕО)

НАПРЕДНИ КАДАР! Он је и директор и заменик а после оваквог ГОВОРА „доктора за диносаурусе“ ретко ко ће од гостију доћи (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Директор ризорта Старе планине Горан Караџић нашао се у главној улози промотивног спота који је требало да пред почетак летње сезоне привуче што више гостију. После његовог казивања, плашимо се да то неће бити случај.

– Гости хотела „Стара планина”, овде на крову Србије, у зависности од периода годишње… годишњег периода, су углавном спортисти зими, али опет с друге стране, опет долазе и поро… породични људи јер за децу, као што смо рекли, много је аааа, много је тих ствари које могу дааааа, где могу да се играју и које могу да осете на један прави начин у летњем, који је лично мени, и лепши, ааа, мог-могу да се виде, ааа, природ… природна богатства на Старој планини – рекао је господин Караџић представљајући ову српску лепотицу.

 

Он је донедавно био функционер Српске напредне странке у Градској општини Врачар. И даље је члан поменуте странке, али му је локација рада промењена.

На друштвеним мрежама уследило је, благо речено, чуђење његовом наступу у промотивном споту за ризорт „Стара планина”. Један од коментара је гласио: „Питам се само који маркетиншки стручњак је пустио ово да изађе у јавност?”.

Међутим, прави хит уследио је у последњих петнаестак секунди када се Караџић позабавио и праисторијом овог дела Србије.

– Имамо сазнања да су овде некада давно боравили диносауруси иии налазе се одређена налазишта њихових фосила – закључио је Караџић, иначе бивши кошаркаш Црвене звезде.

Стара планина, лепа као што јесте, вероватно неће имати проблема са проналаском гостију било када у току године, али ако се људи из ризорта буду ослањали на промотивне спотове у којима слово држи Горан Караџић – тешко.

Иначе, Горан Караџић, осим тога што је директор ризорта „Стара планина”, врши функцију заменика генералног директора предузећа „Славија хотели”. За ова два посла укупно је плаћен 224.000 динара.

А ни томе није крај. Странка Горана Караџића је недавно отворила фирму на адреси СЛавија Хотела са истом делатношћу са називом „Нова Славија“. Погађате, заменик директора тог новог предузећа је Горан Караџић.

 

Жељко Маторчевић/noizz.rs

Можда ти се свиди

Оставите коментар

nine − 1 =