Почетна » НЕШИЋИ СУ ЈЕДНА ОД НАЈБРОЈНИЈИХ ПОРОДИЦА СРБИЈЕ! Добили десето дете, живе од 200 ЕВРА месечно!

НЕШИЋИ СУ ЈЕДНА ОД НАЈБРОЈНИЈИХ ПОРОДИЦА СРБИЈЕ! Добили десето дете, живе од 200 ЕВРА месечно!

од admin
0 коментар

Негослава (41 ) и Горан Нешић (47) из Владичиног Хана, добили су десето дете, а за Породилиште у Врању то је био несвакидашњи догађај, јер се ретко дешава да имају такву породиљу

Дечак Константин има само неколико дана и љубимац је ове најбројнијих породице у Хану, а и једне од најбројнијих на југу Србије.

У породици Нешића сада је нерешено, јер има пет девојчица и пет дечака. Најстарија Александра има 16, Јелени је девет, Лена има шест, Дуња пет година, Кристина је трећа година. Дечаци су Лука (14), Вељко (12), Андрија (10), а најстарији Милан (17) и тек рођени Константин.

Негослава каже да је осморо деце родила у Сурдулици, а последње двоје у Врању, због бољих услова у овдашњем породилишту, за случај непредвиђених околности око порођаја.

– И Константина сам родила природним путем, пресрећна сам. У почетку брака нисмо планирали оволику породицу, али нам се она десила – каже Негослава.

Она и супруг немају стално запослење, тешко се живи али, како нажу Нешићи, деце никад доста.

Горан Нешић тренутно ради у бугарској “Еуро алианси” , која изводи радове на пробијању тунела на Коридору 10 у Грделичкој клисури.

– Ту ће посла бити још неколико месеци, али ће аутопут ускоро бити завршен, па неће ни ту више бити посла.

Једини редовни приходи у породици су дечији додатак и социјална помоћ, све скупа око 200 евра месечно.

Најтеже ми је то што немам сталан посао. Лети је некако и лакше, јер одлазим у шуму да берем дрва, а ту су и приходи од пољопривреде – каже Горан.

Доласку новог члана породице највише су се обрадовала најмлађа деца. Не одвајају се од њега.

Еспресо.рс / ОК радио

Можда ти се свиди

Оставите коментар

20 − 4 =