Почетна » НЕСВАКИДАШЊА ЗАПЛЕНА Продаћу семафор да нахраним децу!

НЕСВАКИДАШЊА ЗАПЛЕНА Продаћу семафор да нахраним децу!

од admin
0 коментар

Ања Бранковић, радница београдског Центра за културу и спорт „Шумице“, наплатила је шест заосталих зарада тако што је уместо новца добила – семафор!

Центар је због тужбе остао без кошева и семафора, а ову опрему, која је основа за рад „Шумица“, запленили су судски извршитељи пре неколико дана.

– Тражим своје, ништа туђе – рекла је Ања Бранковић и додала да се бори за своју и егзистенцију свог детета.

– Нас седморо тужило је фирму, али само сам ја преко судских извршитеља покушала да наплатим својих 290.000 динара, које ми дугују на име шест заосталихплата. Други су покушали преко Народне банке. Зато се рачун центра намерно држи у блокади како не бисмо могли да наплатимо оно што смо зарадили, а клубови и корисници све плаћају преко наменског, а не преко комерцијалног рачуна. За мене је ово био једини начин – рекла је она и додала да не зна која је вредност семафора и кошева који су купљени пре десетак година, као и да је не занима шта ће бити с новцем који „претекне“ од продаје.

Радници „Шумица“, њих 18, који нису тужили Центар, љути су на своју колегиницу због овакве одлуке, јер како кажу, није желела још мало да се стрпи.

Кошеви су тада плаћени 30.000 евра, а семафор два милиона динара.

„Шумице“ ових дана поново очекују извршитеље. У страху да ће због потраживања друге колегинице на удару бити столови за стони тенис, голови…

 

(novosti)

Можда ти се свиди

Оставите коментар