Почетна » НЕЗАПАМЋЕН ЦИРКУС НА СВАДБИ У ЛЕСКОВЦУ Млада задржала своје презиме, сватови је извређали, па се ПОТУКЛИ

НЕЗАПАМЋЕН ЦИРКУС НА СВАДБИ У ЛЕСКОВЦУ Млада задржала своје презиме, сватови је извређали, па се ПОТУКЛИ

од admin
0 коментар

Пре него што је двоје младих Лесковчана изговорило судбоносно „ДА“, матичар је питао младу да ли жели да задржи своје или прихвати презиме свог изабраника. Млада и лепа Лесковчанка, несвојствено обичајима југа Србије, рекла је да задржава своје и додаје презиме свог будућег супруга.

И онда је у луксузном лесковачком ресторану на периферији града настао хаос.

“К…..о”, проломила се увреда на рачун младе, која је већ узела оловку да свој пристанак на удају овери и потписом. Био је то глас њеног увређеног свекра који је тог дана женио свог јединог сина, свог наследника.

– Најпре мук у сали, па жагор, па свађа, на крају и туча – прича за “Блиц” један од музичара бенда који је забављао госте.

Младенци су, тврди, остали прибрани, ставили су бурме на руке, матичар је на брзину завршио церемонију, али су се после тога посвађале прије, при чему је свекрва била грлатија.

„Глупа к….о, рекла је тазе прији и новопеченој ташти. Збуњена ташта на то је питала: А што сам глупа? Тада је настао општи смех у дворани“, препричава басиста у свадбарском бенду, а његову причу до последњег слова потврђују и конобари и неки од сватова.

Пoкушај сватова да ове увреде преведу у шалу, није уродила плодом јер се свадба и даље одвијала у напетој атмосфери.

Весеље је прекинуто два до три сата касније када је настала општа туча, али наши саговорници не знају ко је први почео и како се све завшило јер су побегли.

У лесковачкој полицији кажу да није пријављен инцидент, а у фамилији младе оптужују свекра за кога кажу да је још на почетку весеља мало више попио.

– Најтеже је младенцима. Покушавају да изгладе ситуацију и помире своје родитеље који су им загорчали брак пре него што је и озваничен. Мислим да ће све то прегурати јер се веома воле – прича наш саговорник.

У лесковачком крају је до скоро била готово јерес да жена задржи и своје презиме и у случајевима када се то деси патријархалнији родитељи то тешко прихватају.

Милица Ивановић     Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар