Почетна » Никодијевић: Манифестација Београдска зима од 15. децембра до 15. јануара

Никодијевић: Манифестација Београдска зима од 15. децембра до 15. јануара

од Други Пишу
0 коментар

Председник Скупштине Београда Никола Никодијевић најавио је да ће манифестација Београдска зима, у оквиру које ће бити организован и новогодишњи концерт на платоу испред Дома народне скупштине, почети 15. децембра и трајати до 15. јануара.

Никодијевић је најавио да акценат те манифестације бити на „духу Београда“, као и да ће први пут у организацију празничних програма бити укључена 31 установа културе у надлежности града

„Акценат није на концерту 31. децембра већ ћемо имати много више бесплатних садржаја попут дечијих представа у свих 17 београдских општина, обилазака музеја, креативних радионица, посебних програма за класичну, џез музику“, рекао је Никодијевић за Радиотелевизију Србије (РТС).

Додао је да ће новогодишњи концерт на отвореном бити намењен „млађој популацији“, односно да ће наступити „популарни извођачи које омладина слуша“.

Најавио је и да ће испред Дома омладине бити организован концерт у част групе ЕКВ и Милана Младеновића јер како је рекао, „не може Нова година да прође без ЕКВ“.

Бета/Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар