Почетна Друштво НИКОЛА КОЈО ПОЗВАО ГАШИЋА: Дођи, клекни. Што волим витезове који лако клекну

НИКОЛА КОЈО ПОЗВАО ГАШИЋА: Дођи, клекни. Што волим витезове који лако клекну

од admin
0 коментар

Никола Којо убацио је у мјузикл „Монти Пајтон Спамалот“ модификовану верзију изјаве Братислава Гашића: „Што волим новинарке које овако лако клекну“, којом је недавно министар одбране у Трстенику понизио не само новинарку ТВ Б92 Златију Лабовић већ и све жене.

Глумац је на првој репризи комада са сцене у костиму краља Артура изговорио: „Дођи, клекни. Што волим витезове који лако клекну.“ Публика је ову реплику испратила овацијама, а и Којин партнер у комаду није допустио да га импровизација збуни, па је спремно одговорио: „Хвала ти што си ми дозволио да клекнем.“ Више него јасна алузија и подсмевање министру војном и потпредседнику СНС, кога иначе зову „витез од чарапаније“.

Никола Којо није желе да коментарише свој потез.
– У ромингу сам. Немам коментар – кратко је поручио Којо.

Братислав Гашић остао је недоступан за изјаву до закључења броја. Наш саговорник близак одлазећем министру каже да ће Гашић погледати једно од новогодишњих извођења овог мјузикла, који ће се играти у Дому синдиката 28. и 29. децембра.

Редитељ српске верзије „Монти Пајтон Спамалота“, глумац Рале Миленковић је кратко изнео своје мишљење о овој Којиној реплици која није у сценарију.
– Нећу да коментаришем. Гледао сам кад је то урадио на извођењу. Позориште је жива ствар, а Којо је цар – казао је Рале Миленковић.

Иначе, иза овог пројекта стоји више од стотину људи који чине део глумачког, балетског, хорског и оркестарског ансамбла. Поред Које, у мјузиклу играју Никола Ђуричко, Срђан Тимаров, Гордан Кичић, Дејан Луткић, Мирољуб Турајлија и Јелена Јовичић.

(Љ. Р.)
(Фото: Бојан Станојевић)Курир

Можда ти се свиди

Оставите коментар