Почетна » Вучић: Од сутра забрана окупљања, од петка полицијски час у Србији

Вучић: Од сутра забрана окупљања, од петка полицијски час у Србији

од admin
0 коментар

 

Он је рекао да ће током полицијског часа постојати изузеци за људе са кућним љубимцима, мајке са децом и пензионере, али да ће јавност бити обавештена о свему.

У последња 24 сата у Србији је регистровано 299 новооболелих, а још 13 људи је преминуло од последица корона вируса, што је највећи број од почета епидемије у Србији.

Епидемиолог Предраг Кон рекао је да је у Београду неповољна епидемиолошка ситуација и да нема индикација да се она поправља.

Влада Србије је, на основу процене тренутне епидемиолошке ситуације у региону, донела одлуку која се односи на улазак грађана Црне Горе у нашу земљу.

Свим грађанима Републике Црне Горе, који улазе у Републику Србију, одређује се обавезна мера самоизолације у трајању од 14 дана.

Само у једном дану број оболелих од корона вируса у Шапцу повећао се за 85. То је укупно 353 регистрована случаја у протеклих десетак дана.

Најмање 538.326 особа је до данас умрло у свету од корона вируса, више од 11.645.810 је заражено, док се најмање 6.116.100 људи опоравило од болести, најновији су подаци које је прикупила агенција Франс прес.

Б. Ц.   Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар