Почетна » ОДЛАЗАК У ИСТОРИЈУ Интернет експлорер од данас више не постоји

ОДЛАЗАК У ИСТОРИЈУ Интернет експлорер од данас више не постоји

од admin
0 коментар

Мајкрософт је престао са званичном подршком старијих верзија Интернет Експлорера (ИЕ). Ова промена утиче на верзије 7, 8, 9 и 10, а уместо њих та компанија саветује прелазак на нови претраживач Едге или бар ИЕ верзију 11

Мајкрософт је престао са званичном подршком старијих верзија Интернет Експлорера (ИЕ). Ова промена утиче на верзије 7, 8, 9 и 10, а уместо њих та америчка компанија саветује прелазак на нови претраживач Едге или бар ИЕ верзију 11.

„Интернет Експлорер 11 је последња верзија овог интернет претраживача и наставиће да добија безбедносна ажурирања, техничку подршку и поправке компатибилности на Виндоузу 7, 8.1 и 10 оперативним системима“ истичу из Мајкрософта.
Интернет Еxплорер настао је 1995. године на windowsу 95. Почетком 2000. године био је на врхунцу популарности, али су га убрзо престигли „Mozilla Firefox“ и „Google Chrome“, наводи Дејли мејл, а преноси „Телеграф„.

Мајкрософт је са Виндоуз 10 оперативним системом представио и нови, напреднији и бржи претраживач под називом „Edge“ који ће заменити ИЕ.

Новости онлине

Можда ти се свиди

Оставите коментар

14 + eighteen =